7

Американска курва

преди 6 години

По-скоро ни трябва само 1 урок и то е мъжът ти да е принц на най-богатата кралска фамилия.Пс:Тоя принц и много *** има толкова много млади красиви момичета ,а той намери тоя американски *** при това и дърта .Тая е Сара Фъргюсън номер 2 .Язък поне брат му Уилям улучи на жена.

6

11

преди 6 години

тез па кви са?

5

Дони

преди 6 години

Хари си знае работата.Ще си вземе изпитана и опитна мацка.Тя вече е опитала всичко и в любовта и брака.Изобщо е планирала всичко.Ще падне голям сеир и големи пари!

4

Хипотеза

преди 6 години

Специално била подготвена срещата, на която са ги запознали...Още когато се заговори за възможен брак на тези двамата, си помислих, че това е предварително планиран популистки ход, чиято цел е да увеличи симпатиите към монархията - виждате ли, прабабите й са били робини, а тя ще се омъжва за принц; мулатка може да стане снаха на кралицата, та дори и да е разведена!Въпреки чара на Кейт, дали щяха да я допуснат до Уилям, ако не беше внучка на еврейка и на миньор?Но това си е тяхна работа.

3

Анонимен

преди 6 години

Аз ще ви кажа 4-те урока на любовта, 4 пъти пари. То и нашите шведи го казват, нищо че не са със синя кръв. Има пари има любов, нЕма пари, нЕма любов.

2

анонимен

преди 6 години

за какво занимавате бьлгарите с тези безделници какво ни интересува негьркатаза кого се жени

1

Момо

преди 6 години

Аре стига вече!Нито сме английска колония, нито сме били такава. Какво ни интересува връзката на някакъв английски принц?