Снимка: unsplash
fallback

Не всяка жена има щастието да срещне идеалната половинка още в младостта си. Всъщност, младостта вече не е това, което беше. 30 са новите 20, 40 са новите 30. Всеки има право да живее живота си по начин, който намира за подходящ.

Стереотипите обаче продължават да се ширят с пълна сила. Хората съжаляват необвързаните жени, особено ако са в 30-те си години. Сякаш срокът им на годност бавно започва да изтича.

Говорейки с необвързана жена на 30+, хората често изпускат обидни и неуместни реплики, най-вече въпроси. Ето и най-абсурдните сред тях:

1. „Ще си замразиш ли яйцеклетки?“

2. „Сигурно ти е трудно, когато те канят на партита?“

3. „Наистина трябва да си замразиш яйцеклетки. За твое добро е!“

4. „Защо не опиташ онлайн срещи?“

5. „Е, ти поне можеш да се наспиваш нормално, защото нямаш деца като мен.“

Представете си колко обидно може да се окаже това изречение за жена в зряла възраст, която копнее да има семейство и деца, а все още няма. Ако го кажете на някого, който не е достигнал етап от живота си за подобни желания – добре, но в противен случай е истински нож право в сърцето. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

:)))

преди 6 години

До Анонимен 18Значи каките на 30+, с които си имал връзка (ако изобщо си имал) са билинад 60-65-годишни. Или си виждал секс с каки в зряла възраст само в сънищата си, които са били кошмарни.

16

Анонимен

преди 6 години

И кои са тези които се занимават с интимният живот на 30 годишните? Нали трябва да си освидетелстван с жълта книжка за да говориш такива неща! Аз например на необвързаните им казвам че ако на техните години живота беше такъв какъвто е сега никога нямаше да създам семейство! И защо да го създавам да го вкарам в мизерията ли? По времето на гнилият тоталитаризъм преди да се оженя имах обзаведена къща кола и пари за тогавашното време 20 000 лв в спестовна книжка се равняват на сегашни 200 000 лв.

15

Анонимен

преди 6 години

Видя ли жена 30+ знам че с ц.и.ц.и.т.е си може да мие пода ако ги има изобщо. Иначе се раздават до последно каките, но за дълга връзка не стават.

fallback