17

:)))

преди 6 години

До Анонимен 18Значи каките на 30+, с които си имал връзка (ако изобщо си имал) са билинад 60-65-годишни. Или си виждал секс с каки в зряла възраст само в сънищата си, които са били кошмарни.

16

Анонимен

преди 6 години

И кои са тези които се занимават с интимният живот на 30 годишните? Нали трябва да си освидетелстван с жълта книжка за да говориш такива неща! Аз например на необвързаните им казвам че ако на техните години живота беше такъв какъвто е сега никога нямаше да създам семейство! И защо да го създавам да го вкарам в мизерията ли? По времето на гнилият тоталитаризъм преди да се оженя имах обзаведена къща кола и пари за тогавашното време 20 000 лв в спестовна книжка се равняват на сегашни 200 000 лв.

15

Анонимен

преди 6 години

Видя ли жена 30+ знам че с ц.и.ц.и.т.е си може да мие пода ако ги има изобщо. Иначе се раздават до последно каките, но за дълга връзка не стават.

14

:))

преди 6 години

До Анонимен 1И колко шамара отнесе досега?Ако не са те шамаросвали, бъди сигурен, че са намерили начин да ти причинят някоя неприятност, а ти може и да не си разбрал(а) откъде ти е дошло.

13

???????????????

преди 6 години

защо се дават съвети само по отношение на жените?А на "вечния ерген" какво бива и какво не бива да се казва? Защото към 30-годишна възраст се изравнява броят на мъжете и на жените, родени в една и съща календарна година. И на всеки неженен юнак се пада по една неомъжена женичка. Знае се кой от тях двамата би трябвало да предложи брак.

12

Анонимен

преди 6 години

По-добре сам отколкото зле придружена.По-добре сам отколкото мъжа ти да спи с друга, да обича друга и да е с теб по задължени

11

жена 30+

преди 6 години

До 2 и 11Същото важи и за мъжете. Готвиш им, чистиш им, любовта си раздаваш, ама накрая все нещо не им достига, все нещо не им е на таман и довиждане към следващата. Защото знаят, че един мъж и на 80години може да стане баща, а една жена не.Какво да правя? Да се плющя безразборно и самоцелно, само и само за да имам дете??Някои го правят

10

Анонимен

преди 6 години

пият, пушат и се вживяват, като принцеси, искат да имат някой богат, млад манекен и всичко, което могат да предложат са *** и увредени яйцеклетки. Държат се надменно и арогантно ако си нормално момче.Един ден се събуждат на 31 и минават на успкоителни, защото 20 годишните ги превъзхождат по всички показатели, а те самите са започнали да се сбръчкват и висят от среднощния живот и гуляи.И тогава, тогава идва момента в който започват да *** с пълна сила как нямало свестни мъже.Трагедия.

9

Анонимен

преди 6 години

9, живей си, плоди се, нали ти няма да се затриеш, какво търсиш подкрепа от низши създания? За теб животът е консумация, за други - друго. Човечеството се е развило, благодарение на другите.

8

Анонимен

преди 6 години

Необвързаните женки да вдигат краката щото ще се затрием като народ. Какво толкова избират, както са казали преди хиляди години: "Първо се живее, после се мъдрува"

7

Анонимен

преди 6 години

Нека си питат! Разбира се какво имат под шапката. Колкото повече говори един човек, толкова по-трудно е да скрие глупостта си. Вчера нали писахте, че мъжете харесвали бъбриви жени. Затова е. Харесват глуповати, издигат се в собствените си очи.Настоящият сайт също всеки ден ни предлага половин дузина глупачки за пример.

6

Lan

преди 6 години

:) Ако един човек на 30+ все още се обижда за щяло и нещяло, значи нещо сериозно му куца в развитието! Всичко това са си съвсем нормални неща..и е въпрос на човек и такт, както и на близост между двама души какво точно ще си говорят! Аман от плиткоумни статии...

5

Анонимен

преди 6 години

Безкрайно не ми дреме, кой какво си мисли.Ако има куража да ми го каже, лесно ще му обясня, че не е негова работа.Такива въпроси може да задава доволно *** човек, който избива някакви комплекси, щото ту и сега, всеки има право да е обвързан или не.

4

Анонимен

преди 6 години

България - страната на 30 годишните старци

3

Анонимен

преди 6 години

ТАЗИ ГЛУПОСТ КОЛКО ПЪТИ ЩЕ Я ПРЕПИСВАТЕ ТУК? ПРЕЗ СЕДМИЦА-ДВЕ ХАЙДЕЕЕЕЕ ДА ВИДИМ КАКВО НЕ БИВА ДА СЕ КАЗВА.....ХАХАХАЯ НАПИШЕТЕ НЕЩО И ЗА НАС, ПИЧОВЕТЕ

2

Анонимен

преди 6 години

За да е необвързана на 30+, или избира прекалено много и изтърва влака или значи нещо не и е наред.

1

Анонимен

преди 6 години

Аз пък точно това ги питам! И работи безотказно! Сверете си часовника, авторките.