Снимка: Reuters
fallback

В последния месец на годината е време да поздравим всички, които са родени през декември. Всеки от нас има поне един приятел, познат, колега, роднина, празнуващ рожден ден в 12-ия месец. Тези личности са управлявани от Юпитер и притежават много уникални качества. С какво са толкова забележителни, вижте в следващите редове.

Родени учители

Ако има някой, който е готов да ви даде важен житейски урок, да ви посъветва в трудни моменти и да ви изслуша с необходимото търпение, това са хората, родени през декември. Винаги откликват при нужда, За тях с пълна сила важи поговорката "Приятел в нужда се познава". Нещо повече – съветите им не са безполезни, а дават ясни насоки за разрешаването на проблемите.

Те са лоялни

Едва ли ще намерите някой по-честен от човек, роден в последния месец от годината. Тази личност винаги се опитва да намери истината, да извоюва справедливостта. Но понякога, докато търси правдата, завива по грешен път в живота.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 7 години

също толкова специално, колкото и другите месеци

8

2121

преди 7 години

Най-хубавият месец...изпълнен с надежда и очакване..които често пъти са по-приятни от случващото се.И хората родени през декември са такива:калении и очакващи хубавото,което им е отредено ..И през лятото ,разбира се!!..

7

Анонимен

преди 7 години

Месеца не влияе на мозъка. Готини хора има родени във всеки един месец, както и катили. Зодията е зодия, месеца е месец, но капацитета на човека е важен. Имам много познати овни и за мен лично тези от първа и втора декада на зодията са по кофти от трета декада, но това е от малкия кръг около мен, друг човек сигурно има друго виждане за хората около себе си родени във същия период. Хора редени в една година, месец и дата са коренно различни.

fallback