9

Анонимен

преди 7 години

също толкова специално, колкото и другите месеци

8

2121

преди 7 години

Най-хубавият месец...изпълнен с надежда и очакване..които често пъти са по-приятни от случващото се.И хората родени през декември са такива:калении и очакващи хубавото,което им е отредено ..И през лятото ,разбира се!!..

7

Анонимен

преди 7 години

Месеца не влияе на мозъка. Готини хора има родени във всеки един месец, както и катили. Зодията е зодия, месеца е месец, но капацитета на човека е важен. Имам много познати овни и за мен лично тези от първа и втора декада на зодията са по кофти от трета декада, но това е от малкия кръг около мен, друг човек сигурно има друго виждане за хората около себе си родени във същия период. Хора редени в една година, месец и дата са коренно различни.

6

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМалко във повече Вие дошла ракията!Хайде, лягайте си!

5

Анонимен

преди 7 години

Аз роден през януяри но също обочам да пътувам. С тази на снимката бих направил безкрайно пътешествие в света на еротичноте фантазий.

4

Анонимен

преди 7 години

Октомври, ноември, декември, януари, февруари и март са най-кофти месеците да си роден, все студ сняг или дъжд - понякога и трите :))

3

Анонимен

преди 7 години

Точно най-прецакани са родените декември, за няколко дена губят цяла една година, по добре 5-ти януари 2017 от колкото 5-ти декември 2016, за един месец си вътре в годината ! Дори и ноември може да добавим, че не е най-хубав !

2

ха ха

преди 7 години

ХАРЕСВАМ ! и едната ми внучка и дъщеря ми и аз сме родени през декември. страхотни хора сме ние ...особено аз !

1

Анонимен

преди 7 години

Въпроса е защо се опитвате да си докарате трафик в сайтовете ви чрез меко казано глупави статии или просто ви трябват глупави читатели?