Снимка: outnow.ch

Силните жени са модел за подражание, от който може да се научи много. Те имат особен успех в своите връзки не само с покоряването на мъжките сърца, но и в социалното си обкръжение. Ако искате да добиете повече самочувствие и успех с мъжете трябва да знаете какви тактики да използвате.

Има неща, които силните жени никога не правят, що се отнася до връзките с мъжете, още повече докато са все още на фаза срещи. Кои са четирите основни женски тактики, които една силна жена никога не би използвала?

Игнориране, безразличие

Игнорирането е пагубно за една връзка, независимо дали е в началото или не. Ако от вас лъха студенина и безразличие, връзката неминуемо също изстива. Отношенията се влошават, отдалечават и постепенно нещата се изчерпват. Натрупването на такава хладна енергия между двамата партньори води до край на връзката.

Силните жени знаят това и никога не го използват като лост. За тях комуникацията е съществена. Те не се страхуват да говорят за проблемите, за онова, което не ги удовлетворява, за нещата, които имат нужда от изглаждане във връзката. Те не разчитат на мълчанието, на игнорирането и на надеждата, че партньорът им сам ще се сети какво става.
Една силна жена действа рационално, премерено, в точния момент и не се бои да изрази чувствата си. Безразличието не ѝ е присъщо.

Оплакване от партньора

Много жени се оплакват от партньорите си – било то на самите тях, било то на приятелките си. Това е нещо, което мъжете мразят изключително много. Рядко се случва някой мъж да се е променил, само защото половинката му мрънка непрекъснато и се оплаква от неговото недодялано поведение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase