Снимка: outnow.ch
fallback

Майката на вашия любим – вашата бъдеща свекърва, може да бъде едновременно враг и пречка, заплаха и старшина, и накрая да ви обяви война.

Не и ако я спечелите на своя страна. Свекървата не е чак такова страшилище, ако подходите към нея по подходящия начин.

Кои са важните неща, за които трябва да поговорите с нея преди да вземете съдбоносно решение за следваща стъпка в живота ви като двойка? Какво е добре да ѝ кажете, за да сте наясно с правилата на играта от самото начало?

„Има ли нещо, което трябва да знам?“

Майките познават децата си най-добре. Ако имате някакви съмнения относно вашия любим, поговорете с майка му. Разберете от нея как е добре да подхождате в трудни ситуации, ако още не сте го разбрали.

Поискайте нейния съвет. Покажете ѝ, че нейното мнение е важно за вас. Но още ѝ покажете, че не трябва да го натрапва прекалено много.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

мно'о лесно

преди 7 години

купувате й един силиконов палавник и ще ви погледне с други очи

8

Анонимен

преди 7 години

За интелигентните хора спор "снаха - свекърва" не съществува, защото от самосебеси се разбира, че всяка има свое място, което не нарушава "терититорията" на другата.

7

Анонимен

преди 7 години

Що тази разведена с две деца, к, во и хареса..? М, да и един ден, тези деца ще ти пазаруват, а чуждата жена, къде го е отнасяла по няколко пъти на ден, ще ти прави, топла супа. Така, че е хубаво да се зачита и уважава, преди всичко личния избор на сина. Това е неговата Жена, той ще живее с нея.

fallback