Снимка:outnow.ch
fallback

Има неща, които всеки мъж трябва да направи поне веднъж в живота си. Иначе има риск да съжалява като остарее, че не е изследвал безкрайните възможности, които съдбата му е предложила.
Има някои преживявания, които всеки представител на силния пол има нужда да изживее минимум веднъж, защото те ще го развият като личност.

Ето и топ 11 на нещата, които всеки мъж трябва да опита преди да умре:

1. Да поживее в чужда страна
Поемането и изследването на нови пътища, които водят към непознати, странни места, където никой не те познава, е изживяване, което променя и обогатява човек като личност. Всеки мъж трябва да се опита да поживее на чуждо място, за да натрупа този полезен опит и да стане по-оправен в живота.

2. Да разбият сърцето му
Любовната мъка може да бъде опустошителна, но винаги си носи своите поуки. След като веднъж човек преживее неуспешна връзка и се разочарова истински, той ще може да усети, че е станал по-силен и да осъзнае, че животът винаги продължава, дори и след най-тежкото изпитание.

3. Да замине на соло пътешествие
Опаковайте багажа си и тръгнете на път без всякаква компания, с която да се съобразявате. Идеята може да изглежда страшна и скучна, но можете да ни се доверите, че ще откриете нови страни на собствената си личност и ще разберете повече за самия себе си.

4. Да се грижи за куче
Мъж, който не е обичал куче и не се е грижил за такова, нищо не разбира от безусловна любов. Връзката с домашния любимец е една от най-чистите и обогатява живота по много начини.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Реалист

преди 8 години

Всичките тези "съвети", може да се обобщят в един - мъжа трябва да поживее като мъж.

1

Митко Манафов

преди 8 години

Да отиде да поживее в Анадола - тогава всичките топ 11 неща ще му се изпълнят отведнъж ! Само дето освен сърцето ще му разбият и нещо друго , защото там не спират опитите да се забремени мъж ...

fallback