Снимка: Reuters
fallback

Те са любопитни за всичко, което се случва в живота и се стремят винаги да достигнат до истината. Жените родени под знака на зодия Стрелец са гъвкави и изключително чаровни. Готови са да променят обстоятелствата около тях, така че да отговарят на техните нужди. С какво още те са толкова специални, вижте в следващите редове.

Те са душата на компанията

Жените родени под знака на зодията Стрелец са много интензивни. Но когато става въпрос за парти и забавление, те ще са точните момичета за вашата компания. Умеят да се забавляват, харесват разнообразието и могат да организират чудесни партита, а на дансинга нямат равни.

Животът за тях е приключение

Имате приятелка Стрелец, с която пътувате, опознавате нови места. Все още не сте си взели глътка въздух от последното приключение, а тя вече е планирала ново. Жената Стрелец никога не може да стои на едно място и да се отдаде на рутината.

Уикендите са нейното време, в което винаги измисля някакво разтоварващо бягство, като парти или вълнуващо пътуване.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Jackalstyle

преди 4 години

Чета коментарите и се забавлявам искрено! Всички онези които не харесват жената Стрелец ме навява на мисълта, че са им разбити сърцата хладнокръвно точно от този "тип" жена. Умни са, забавни, любопитни за всичко, красиви са и грациозни.А до колкото наблюдението ми върху мъжете Стрелец- кръгла нула, но им признавам едно, имат чар..

17

Някой си

преди 6 години

Не вярвам много на зодии, има някои генерални характеристики, но дотам, затова и не може да се правят такива обобщения и изводи като: всички от зодия X са еди какви си. Моята любима е тази зодия и е освен много хубава и много умна, и широко скроена има разбира се и недостатъци - например трудно изразява чувствата си, но това не означава, че няма такива. Бих казал, че не е за комплексирани мъже, защото да бъдем честни има и такива немалко в днешно време за съжаление.

16

Анонимен

преди 7 години

Единният Граждански Номер я прави уникална. Както и всеки друг! Дрън-дрън та пляс!

fallback