Снимка: outnow.ch
fallback

Без значение дали имате връзка или излизате отскоро, залагате на някои игрички с очакването, че така ще го привлечете и задържите към себе си. Уви, често вашите схеми имат точно обратен резултат и го отблъсквате.

Защо се получава така и кои игри да избягвате, въпреки че сте чули, че работят във ваша полза?

1. Казвате му, че искате да излезе с приятелите си, а след като се прибере сте студена и дистанцирана
Не очаквайте той да разбере тактиката ви. Вероятно очаквате, че той трябва да избере вас пред приятелите си и фактът, че е излязъл, ви разочарова. Не забравяйте обаче, че вие сте дали „разрешението си“ и дори сте го насърчили да го прави. Мъжете не са врачки и трябва да им се говори директно. Ако искате да прекара вечерта с вас, просто му го кажете в прав текст. Последвалото ви поведение само ще го обърка и раздразни.

2. Една минута сте щастлива, а на другата бясна
Това не ви прави мистериозна и интересна, а шизофреничка! Той ще реши, че не можете да се контролирате или имате сериозен психически проблем, особено ако няма видима причина за смяна на настроението ви. Честата промяна на настроението ви ще го накара да се замисли доколко вие сте сериозна и надеждна партньорка, защото една минута може да сте „обвързана“, а на следващата в положение „сложно е“.

3. Не отговаряте на съобщенията му
Двамата си пишете постоянно и в един момент (без видима причина) вие решавате да се забавите с отговора безкрайно. Това е поредната ви тактика да тествате доколко той е заинтересуван и държи на вас. Фактът, че не отговаряте не ви прави недостъпна, загадъчна и „трудна“. По-скоро е вбесяващо и неуважително. Освен това подобни игрички се играят в гимназията! Ако той ви пише, отговаряйте в адекватно време. Дори да не е веднага, го направете до час.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анон

преди 8 години

До Бен,От личен опит мога да Ви кажа,100% сте прави! Евала!

10

Горан

преди 8 години

Ооо, те някои си карат на тия тактики, още наречени стандартно женско поведение цял живот, и после се тръшкат, че мъжете не ги щат.

9

Сандо

преди 8 години

само я поглеждам и казвам - млъкни .... и игричките приключват

fallback