Снимка: Reuters
fallback

Знакът на Скорпиона е един от най-силните в зодиака. Тъмен, мрачен, мистериозен, в много отношения драматичен и уникален. Известни жени родени под този знак са Грейс Кели, Хилъри Клинтън, Жаклин Смит и други.

Въпреки че думата скорпион звучи доста страховито, жените родени под този знак, невинаги се оказват такива. Какво ги отличава от останалите нежни представителки в зодиака, вижте в следващите редове.

Притежават вътрешна сила и контрол

Емоциите в живота на жените Скорпиони са повече от силни. Те са интензивни, предпочитат да казват това, което мислят и притежават голяма вътрешна сила, която им помага да намерят лесно партньор в живота си. Повечето от нежните представителки на зодията предпочитат да спорят с половинката си, но не и да бъдат игнорирани.

Те са толкова уверени в себе си и имат толкова силна интуиция, че докато вие се опитвате да разгадаете тяхната мистериозна същност, те вече са разбрали много за вас. Докато се осъзнае, партньорът им разбира, че не той е властващ във връзката с неговата любима жена Скорпион.

Страстни в секса

Дамите родени под знака на Скорпиона са повече от страстни в спалнята. С тях всеки път любовният акт е вълнуващ и интересен. Самите те излъчват сексуалност. Емоциите в интимните моменти са не по-малко важни за тях от самия акт.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

до 1

преди 8 години

А мъжете Риби се правят на интересни с ***. Изкарват се и "чувствителни"

9

славянин

преди 8 години

Като мъж-скорпион мога да кажа, че жените-скорпионки са прикрито истерично властолюбиви, ама при мен нито един от женските им номера не минава, познавам им ги всичките!

8

toni

преди 8 години

sexs s scorpion ama4e interesno

fallback