Снимка: outnow.ch

Много жени правят грешката да се отдадат крайно на половинките си като по този начин пренебрегват себе си. Вярно е, че връзката е взаимодействие и непрекъснато правене на компромиси за другия, но ако е едностранно, значи сте в много неизгодна позиция.

Кои са признаците, че давате много от себе си, а не трябва?

Непрекъснато го ласкаете, вместо да му казвате истината

Някои жени ги е страх от това да кажат истината на половинките си, защото могат да ги ядосат, защото ще накърнят самочувствието им или просто защото ще ги разсърдят. Каквато и да е причината, не трябва повече да го правите, ако това ви кара да се чувствате зле и недооценени.

Една връзка трябва да е искрена, а не едностранно напудрена изкуствено с хвалебствия и прикриване на реалността.

Непрекъснато пренебрегвате онова, което искате

Съгласявате се с него по всички въпроси. Всячески се опитвате да му угодите, дори за най-дребните неща. Искате да отидете на почивка на различни места, но отстъпвате, защото на него няма да му хареса мястото, което вие сте избрали.

Искате да вечеряте в определен ресторант, но той започва да се цупи и да мрънка, че там ястията не са вкусни. Съгласявате се. Искате да се видите с приятелки, но той мрънка, че ще остане сам вечерта. Отлагате и този ангажимент. Докога ще пренебрегвате себе си? 

Повече по темата може да прочетете  в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase