Снимка: freeimages
fallback

Забързаното ежедневие, стресът, хапването на крак на бързи закуски и недотам здравословни храни, липсата на достатъчно физическа активност, околната среда, всичко това е причина в организма ни да се натрупват и задържат токсини.

Организмът винаги подсказва, когато има дисбаланс. Ето най-честите признаци, че се нуждаете от детоксикация сега.

Умора

Чувствате се често уморени, без енергия. Помислете дали не е време да детоксикирате тялото си. Когато ни се спи, често прибягваме до повишен прием на кафе и кофеинови напитки. Те не само, че не пречистват организма от токсините, но го дехидратират и увеличават сънливостта.

Проблемна кожа

Токсините имат огромно влияние върху състоянието на кожата. Когато тялото безуспешно се опитва да се освободи от тях, промените в кожата са видими. Най-често тя става по-мазна, появяват се пъпки, губи своя блясък. Кожата е един от първите органи, който ще ви покаже, че тялото ви се нуждае от промяна.

Безсъние

Когато тялото ни има нужда от детоксикация, възможно е качеството на съня да бъде нарушено. Безсънието се свързва с редица проблеми. Единият от тях са токсините, които трябва да бъдат елиминирани.

Ако страдате от този проблем, означава че е добре да прочистите черния дроб, тъй като безсънието се свързва най-често с него.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

До Анонимен 4

преди 8 години

Пиеш 3 пъти на ден преди хранене настойка от бял трън, струва лев и нещо за почти месец и си оправяш черния дроб.

4

Анонимен

преди 8 години

Добре. А как да се детоксицирам?

3

Анонимен

преди 8 години

Хроничното главоболие може да се дължи на мигрена, хипертония и куп други причини. Като пишете глупости, поне се консултирайте с някой, който разбира, да ви ... у неспособните ...

fallback