Снимка: outnow.ch

Природата на човека е сложна. В някои отношения можем да бъдем доста предвидими, но също така имаме и скрити страни на характера. Изборът ни на облекло, цветове, аромати, напитки и храни показва не само нашите предпочитания, но и това как гледаме на света край нас. Какво се крие зад любимите напитки на дамите? Вижте няколко интересни факта за жените и алкохола.

Шампанско

Пенливата напитка е предпочитана от дамите, които обичат флирта. Изборът на шампанско подсказва игривост, забавление, но и може би несериозност. Съвсем не е изненадващо, че точно тази напитка е предпочитана от дамите за техните женски партита. Шампанското ги опиянява не само заради алкохола в него, което означава, че когато една жена пие от него и е в компанията на мъж, то тя му се доверява.

Водка

Водката е силна алкохолна напитка и е предпочитана от жените със силна воля и характер. Те не крият своите желания и не бързат, когато пият. Имат натоварено ежедневие, но това е, защото си поставят големи амбиции, които искат да изпълнят. Релакс и успокоение намират в чаша добре изстудена водка.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase