Снимка: outnow.ch

Не всяка връзка предполага интимност в духовен план. Интимността не означава само секс. В една връзка трябва да има и близък емоционален контакт между партньорите. Невъзможността за изграждането му е честа причина за раздели и разводи.

Какво трябва да направите, за да изградите интимност и близост помежду си? Ако преди сте ги имали, но по някаква причина сте ги изгубили, ето начините да ги върнете обратно във връзката:

Повече комуникация

Комуникацията е на първо място. Тя е основен градивен елемент в една връзка, особено между мъж и жена. Колкото и понякога комуникацията да е трудна, тя трябва да съществува. В противен случай връзката е само фиктивно функционираща. Отношенията между партньорите са сухи и сякаш по-скоро колегиални, отколкото интимни.

Повече прегръдки

Няма по-интимен акт от прегръдките и нежните целувки. Дори най-добрият секс не може да измести сладостта от този начин на изразяване на любовта и привързаността към половинката. Прегръдката трябва да присъства често в ежедневните ви отношения, ако искате да върнете близостта помежду си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase