9

Анонимен

преди 8 години

Всеки от нас знае кога обича, но понеже нашата партньорка(партньор) не може да чете нашите мисли за това съди по нашите действия.Ако объркаме това изразяване обикновено се получава.Аз много я обичах, ама любовта изчезна между нас.Т.е. моята любов остана неразбрана и аз на разбрах любовта на партньорката(партньора).

8

Шефът

преди 8 години

Ей жебишки ъглита тука ли сте :-)

7

Анонимен

преди 8 години

Леле колко омраза в такава хубава тема

6

4

преди 8 години

Между другото почнал си пак да затлъстяваш. Поддържай се във форма да не вземеш пак да заприличаш на разплуло се пра-се обрасло с четината, готово да го заколят. Тя жабо-заблудената ти с кривия нос и устата клечка с отворен широк ***-изатор пак ще вижда в теб нещо, което никога не го е нямало, но поне външно да лъжеш света, че си много добре. Пиарски изпълнения на жабите. Фалшивите страхливи ***

5

4

преди 8 години

Не е нужно да го повтаряш. Всички, които добре те познават са наясно, че външно изглеждащите като принц и принцеса отвътре са гнили жаби. Нали това ти беше любимата песен? Луди жаби на сън?И наяве ги обожаваш. Квакай си в жабурника и не се разнасяй по виртуални страници, че само жалкарите така правят. Ходи гледай си реалното щастие позьорско, а краставите да квакат под вас. Като се изжабурите с дете се похвали. Ама от жабешки анали деца не излизат. Бог да я прости Най-Голямата Пач-а.***.

4

e

преди 8 години

Ако сте наистина влюбени това се случва от само себе си. Другото е само секс.

3

Шефът

преди 8 години

Ми кък, никък, хич не ми требе интимна :-) да пере, чисти готви и да не ме занимава с глупости и да не ми губи времето :-) Ае ко ни занимааате с феминистки идиотщини. Аз си знам как да я командира и тва е начина :-) Айде па*чите ше се наемат ся :-) жебите да си знаят мястото ей :-) целунати или не жеби ше си останете шот сти родени жеби дет все съ зяпати в Ъгли-далуту колку сти ъгли, ама жебити си остаати жеби и тва е кви принцуй ки принцеси кво фемини-мемини дивутии ае мама ви шъврънтии :-)

2

Анонимен

преди 8 години

Смешки и тъпизми.

1

Брегор

преди 8 години

Комуникация, сладки усмивки, прегръдки и лигавене наистина изглежда това е ключа към задушевните отношения.