Снимка: outnow.ch
fallback

Много жени съсипват връзките си без да искат. С действията и думите си отблъскват мъжете без да го осъзнават. Мислите си, че правите всичко възможно, за да го задържите, а в крайна сметка той ви напуска. Защо става така?
Има някои неща, които не трябва да правите във връзката, ако искате да задържите половинката си!

Не се дръжте като негова майка

Жените имат инстинктивен порив да се грижат за мъжете си. Това е в майчинската ни природа. Мъжете от друга страна непрекъснато дават поводи да се грижим за тях с непорасналото си поведение, но това е отделен въпрос.
Ако непрекъснато го карате да ви усеща като майка пазителка, а не като половинка и любовница, той ще ви зареже.

Не се съмнявайте в мечтите му

Много е важно за един мъж мечтите му да са оценени подобаващо от жената до него. Дори да смятате, че мечтата му е глупава, поддържайте го, подкрепяйте го. Мъжкото самочувствие има нужда от това.

Не му намирайте кусури

Непрекъснатото намиране на кусури смазва самочувствието и в даден момент изтласква мъжа извън обятията ви. Ако той постоянно усеща вашето неодобрение и старанието ви да го промените, изтъквайки недостатъците му, той ще намери някой, който истински да го оценява такъв, какъвто е.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 8 години

Както за жената така и за мъжа майките са важни това са хората които са се погрижили за тях.И майката е част от тях критиката към майката е критика към тях.Няма как да бъде другояче защото това е възпитанието и критика към възпитанието.Ако критикуваш възпитанието то обичаш ли същия човек.Майка(на мъжа) и жената имат нещо общо и двете обичат мъжа.Но майката обича момчето, а жената обича мъжа.Майка(на жената) и мъжа имат общо обичта.Но майка и обича момичето си , а вие жената.А това формира р

36

a

преди 8 години

имам брак на повече от 25 г ,имам много наследствени имоти от родителите ми-лозе,апартаменти,земед.земи ,моичкият се връща от свекърва ми и започва да ми обяснява за разказа на Елин Пелин за отравянето с татул на снахата от свекървата,после чете в интернет колко токсичен е антифризът и содата каустик и т.н. и т .н....какво да си мисля,след като винаги дебне и отива при нея тайно заедно да злословят за мен..

35

Анонимен

преди 8 години

Най-доброто правило за жени и мъже: Не слушайте майките си. Тъщата или свекървата ще направят всичко възможно да ви разделят.

fallback