Снимка: Outnow.ch
fallback

Всеки иска да бъде обичан и всеки желае щастието в любовта да не го напуска. Животът обаче е суров и невинаги нещата стоят така.

Когато си помислите, че имате нужда от човек до себе си, разсъдете в каква ситуация и в какъв етап от живота си се намирате. Има някои моменти, в които последното нещо, което ви трябва е нова връзка!

Току-що сте скъсали с гаджето си

Тъкмо сте се освободили от тежестта на една връзка и искате да започнете нова?! Поживейте си, осмислете приоритетите си, насладете се на времето само за себе си! Последното нещо, което ви трябва точно след раздяла е нова връзка!

Пътувате, за да притъпите мъката

Ако скоро сте приключили болезнено последната си връзка и сте на пътешествие, за да се отърсите от негативните емоции, не търсете нова връзка. Дори в момента да си мислите, че това е добър начин за зачеркване на старата болка – не е!

Запазете сърцето си за себе си за известно време. Когато е напълно укрепнало го дайте на някой друг, който наистина го заслужава!

 Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Мъж

преди 8 години

Кари, ако мъжа е женен, е много трудно да го накараш да зареже семейството си и да започне отначало. Бих казал, че ако го направи значи го е решил и преди теб. Ако е така това не би било проблем. В България повечето семейства се борят за чисто материално оцеляване. Не, че женените мъжете не се влюбват, правят го постоянно, просто е трудно да престъпят границата на възможното.

7

Истината

преди 8 години

Женен, неженен, омъжена, неомъжена - любовта не пита.

6

Анонимен

преди 8 години

Кари има и несемейни мъже!Защо се тикашпри другите?Ами децата им?

fallback