Снимка: freeimages.com
fallback

Те се отличават със своята работоспособност, умереност и сдържаност. Родените под знака на зодия Козирог понякога са твърде песимистични и меланхолични. Но от друга страна са дружелюбни и верни приятели. Какъв брак да очаквате с представител на този зодиакален знак, вижте в следващите редове.

Жената Козирог в брака

Този тип жени не са най-идеалните за брак и семейство.

Сатурн, която е управляваща планета на знака, отнема много от женствената й страна. Тя притежава много мъжки черти в характера си, темпераментна е, има много качества, които се стреми да покаже пред партньора си.

Като домакиня се старае и винаги е насочена към това децата й да постигат успехи. Жената Козирог проявява грижовност към партньора си, но въпреки това той няма да бъде истински щастлив с нея, защото тя е лишена до голяма степен от женственост и нежност.

Също така при нея липсва и емоционално благородство. Винаги е убедена, че тя е права и защитава до последно своите позиции, защото не приема да губи. Жената Козирог е идеална за този мъж, който не иска до себе си да има за партньор духовен приятел.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Мандаринка

преди 8 години

Най-отвратителната зодия

8

Сандо

преди 8 години

обожавам козирожките, ама само голи в леглото!плуюят се като за световно

7

Маргарита

преди 8 години

аха, сега да искам ли обезщетение за негативното описание на жените от зодията или да отмина статията с гордост и повече да не чета изобщо dnes.bgНе че сме идеални, но с тази статия загубвате част от читателите. Най-важното за Козирога е да не бъде обвиняван и набеждаван без основание и конкретни доказателства. Ако това се случи, просто изтрива завинаги от паметта си субекта (в случая сайта), който го е сторил.

fallback