9

Мандаринка

преди 8 години

Най-отвратителната зодия

8

Сандо

преди 8 години

обожавам козирожките, ама само голи в леглото!плуюят се като за световно

7

Маргарита

преди 8 години

аха, сега да искам ли обезщетение за негативното описание на жените от зодията или да отмина статията с гордост и повече да не чета изобщо dnes.bgНе че сме идеални, но с тази статия загубвате част от читателите. Най-важното за Козирога е да не бъде обвиняван и набеждаван без основание и конкретни доказателства. Ако това се случи, просто изтрива завинаги от паметта си субекта (в случая сайта), който го е сторил.

6

Анонимен

преди 8 години

Козирожките за готини, но козирозите са големи темерути ни се водят ни се карат. Има и изключения, разбира се.

5

dp

преди 8 години

"Най-идеалната" е добре.... :D .

4

Анонимен

преди 8 години

Жена ми е Козирог и не виждам какво лошо има. Екстра си е отвсякъде!P.S.: Е, иначе то коя жена не си мисли че винаги е права? Не мисля че това е чисто мъжка черта.

3

анонимен

преди 8 години

Жената козирог е умна, интелигентна и перфекционистка, мъже, които не отговарят на изискванията просто нямат шанс.А това, за духовния партньор, в статията, е много глупаво написано /преведено/

2

gaw

преди 8 години

Глупости на търкалета. Съпругът ми е козирог и си е много грижовен, уважителен, по никакъв начин не ме ограничава, помага в къщната работа. нямам абсолютно никакви забележки. Всичко си зависи от човека и възпитанието дадено му в семейството, а не от зодията.

1

Анонимен

преди 8 години

ДО 1ВИНАТА СИ Е НАЩА .НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ВЛЮБВАМЕ. АЗ ДОСЕГА СЪНУВАМ ЕДНА ЖЕНА КОЗИРОГ. ТЯ МЕ ОТШИ КУЛТУРНО И БЕЗ НИКАКВИ НАДЕЖДИ НА НЕЩО И НЯКОГА