Снимка: Outnow.ch
fallback

Случвало ли ви се е да искате да избягате от първа среща? Тогава защо не го направите?! Не сте длъжни да си губите времето, ако усещате, че няма смисъл да продължавате.

Има някои сигнали, които подсказват, че първата ви среща трябва да е и последна!

Няма искри

За къде без искри? За да пожелаете да отидете на втора среща преди всичко останало трябва да усетите тръпка, пламъче, което да ви накара да пожелаете да видите този човек отново. Ако през цялото време на срещата не усещате нищо такова не си въобразявайте, че вероятно искрата ще пламне по-нататък – просто не си губете времето.

Нямате нищо общо

Ако разговорът не върви, нямате общи теми, интересите ви се разминават, дори разбиранията ви за нещата от живота са разнопосочни, няма смисъл – така ще е и занапред, ако решите да продължите да се срещате с този мъж.

В даден момент тези различия не само ще ви отблъснат, но могат да предизвикат и напрежение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Tedi

преди 8 години

N46 Iskash li da se vidim da mi go kajesh lichno a ?Boi skoro qla li si ?

13

Минков

преди 8 години

Когато разберете,че е с бечката!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Нищо лично и никой да не се чувства ангажиран, моля.Знаещи, определят евентуалното качество на поколението, което би създал един мъж по това, колко процента е готов да даде (чистосърдечно, без да смята, че е много!) от дохода си за жената, с която иска да има деца. Колкото чистосърдечния процент е по-висок, толкова по-качествено ще е и поколението. Въпрос на енергетика.Като знаем за тънките сметки и на двете страни, въобще не се учудваме относно качеството у нас.

fallback