14

Tedi

преди 8 години

N46 Iskash li da se vidim da mi go kajesh lichno a ?Boi skoro qla li si ?

13

Минков

преди 8 години

Когато разберете,че е с бечката!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Нищо лично и никой да не се чувства ангажиран, моля.Знаещи, определят евентуалното качество на поколението, което би създал един мъж по това, колко процента е готов да даде (чистосърдечно, без да смята, че е много!) от дохода си за жената, с която иска да има деца. Колкото чистосърдечния процент е по-висок, толкова по-качествено ще е и поколението. Въпрос на енергетика.Като знаем за тънките сметки и на двете страни, въобще не се учудваме относно качеството у нас.

11

Анонимен

преди 8 години

Бат Минко върна ли се от морето? :)

10

Анонимен

преди 8 години

Ако видите, че паламардето му е по-дебело от елегантното ви дамско краче и недвусмислено ви намеква, че ще работи с него и в задния ви хамбар, бягайте, инак пораженията ще са страшни!

9

Анонимен

преди 8 години

Глупости.Аз мога да си платя сметката.Ако човека срещу мен е в лошо материално състояние ще платя и неговата част и това хич даже няма да е повод да избягам. Виж обаче ако се натряска, говори само глупости или ми се натиска ще избягам и ощше как.Не знам защо се втълпява на жените ,че трябва да бъдат едва ли не някакви принцеси,на които трябва да бъде угаждано.

8

iNMotion

преди 8 години

До TediИ колко пари струва твоята сигурност бейби? Кажи да ти я предплатя като годишен абонамент че да не мрънкате после. Ако 50 ст са малко 15 лв на ден устройва ли те да си сигурна ?

7

iNMotion

преди 8 години

До Ха ха хаНе е длъжна бе пич. Само че ти като си платиш само твойто, нали трябва някой да плати и нейното. Пък кой как защо ще и реши проблема си е нейна грижа. Ти не си излязал да я спасяваш. А ?!

6

Хъммм

преди 8 години

Честно казано, в БГ едно от нещата дето ме дразнят е като седнем на маса 10-12 човека и като дойде сметката и се започва едно броене на стотинки - кой на кого ще дава, ..последния път опитах да оставя лев-два в повече и почнаха да питат кой е "толкова ***" та не знае да си направи сметката и оставя в повече

5

Минко 47 год ерген

преди 8 години

Иначе по въпроса за сметката - Бат ви Минко я плаща винаги! Просто защото каката после е длъжна да се постарае да ги заработи устно с добри въвъртеливи движения сустенцата! Бат Минко е моралния победител над кофрите!

4

Кога?

преди 8 години

Няма значение кога! Страхливците винаги бягат. Те бягат преди срещата, може да избягат и по време на срещата, може и след това. Времето за тях няма значение. Те имат целият си живот, за да бъдат страхливци и да бягат. Прочетох коментарите и ми се отщя да ги коментирам. Много играчи, много бегачи, много мухльовци....

3

Анонимен

преди 8 години

А спомняте ли си онзи, който до миналата година се представяше тук като "Борислав ерген 39 г."?Той пък твърдеше, че се среща само с млади момичета, включително 18-20-годишни, които ходят с него на интимно рандеву в мотел, а сметката по наемането на стаята си я поделяли на две - половината плащало девойчето, а другата половина - той, чичката, който може да й бъде баща. При това, този Борислав споделяше, че работи и той, и родителите му, заедно с които живее в общо домакинство, тоест не е беден.

2

Ха ха ха

преди 8 години

Някои от редовните коментатори тук са яростни защитници на правилото, че не само на първата, но и на всяка друга среща жената трябва да плаща онова, което е консумирала. Наистина, всяка двойка решава сама за себе си как да поеме финансовата страна на всичко, съпътстващо интимните срещи, но ме смайват "мачовците", според които дамата е длъжна да си плати кафето, което е изпила на първата им среща.

1

Анонимен

преди 8 години

Тренирайте лекоатлетическа дисциплина.