Снимка: Outnow.ch
fallback

Всяка жена заслужава да обича и да бъде обичана. Но огромен брой жени се примиряват с лоша връзка, защото смятат, че не заслужават повече. Други пък смятат, че принцът от приказките не съществува и се задоволяват с... каквото и да е.

Момичета, всяка една от вас заслужава най-доброто и трябва да го търси! Животът е прекалено кратък, за да бъде изживян като кошмар.

Вярно е, че добрите мъже все по-често са рядкост, но това не трябва да отрязва крилата на мечтата ви за хармонична връзка.

Ще се опитаме да очертаем чертите на един истински добър мъж.

Добрият мъж никога няма да ви подбере по външен вид

Много, страшно много жени, са свикнали с мисълта, че грозните, дебелите, ниските или пък твърде високите жени (както и още редица критерии за красота) излизат извън полезрението на мъжете.

Това схващане се налага все повече в „модерното“ ни общество, което измества фокуса от ценностите към „идеалната обвивка“, която в същината си е куха.

Затова, дами, отмествайте погледа си от мъж, който критикува външния ви вид или подчертава, че търси идеалната жена според „идеалните мерки“. Този мъж не ви заслужава!

Добрият мъж никога не избягва неудобните разговори

Независимо дали става дума за разговор относно семейството ви, финансовото ви състояние или отношенията между вас, добрият мъж винаги ще е готов да ви изслуша. Не се заблуждавайте, че такива мъже не съществуват.

Поставянето на половината от човечеството под общ знаменател е голяма грешка. Запомнете – не всички мъже са еднакви!

Какви са останалите качества, вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

до 29

преди 8 години

Да, щот иначе почвам да го разбирам, че на него му е добре, когато на мен ми е зле, а такива неандерталци не се търпят и смятам никой няма нужда от тях.

12

-

преди 8 години

Добрият мъж има едно единствено качество: кара те да се чувстваш добре.Всичко друго е леш.

11

без заблуда

преди 8 години

Първо качество има много пари.Второ качество има много пари.Трето качество има много пари.

fallback