13

до 29

преди 8 години

Да, щот иначе почвам да го разбирам, че на него му е добре, когато на мен ми е зле, а такива неандерталци не се търпят и смятам никой няма нужда от тях.

12

-

преди 8 години

Добрият мъж има едно единствено качество: кара те да се чувстваш добре.Всичко друго е леш.

11

без заблуда

преди 8 години

Първо качество има много пари.Второ качество има много пари.Трето качество има много пари.

10

Рали1

преди 8 години

До до Рали15Бащата и майката възпитават,но определящо е поведението на майката.Снахата и свекървата не се понасят,но какъв живот ще има младата жена дори с идеален мъж,който е зависим включително и финансово от майка си?На достатъчна възраст съм,за да познавам и по-стари и по-млади мамини синчета стъжнили живота на половинките си и стигнали до раздяла,въпреки привлекателния вид и на пръв поглед добро държание.Под"добър мъж"в никакъв случай не разбирам малодушен послушко.

9

до 16

преди 8 години

Ша ми дойде някой, който ще ме задушава с присъствието си и ще души навсякъде където ходя, ама що не ходи да копа в градината! Не може да си уверена в себе си жена и да си щастлива и да ти харесва, че някакво подобие на мъж ти е нон стоп по петите. Квачки утрепани! Не мога да ги трая такива, нищо, че съм жена. Понякога ги съжалявам - или нямат избор и са си го осиновили плужека или просто го мразят тихо, тихо и не си признават неприязанта си към безподобието мъжово до тях.

8

Анонимен

преди 8 години

Най-важното е да не е досаден и обсебващ, но на повечето жени това им харесва. Не мога да разбера защо :)

7

Рали1

преди 8 години

До Анонимен 13,Докладът е на Евростат.За съжаление повечето мъже са плътно до полата на мама,в нейната къща и по финансови причини.Харесването между снаха и свекърва не е задължително.Доста такива мъже на възраст 45-50 познавам,които за всичко обвиняват бившата си половинка.Без да потърсят и своята вина.Майката е тази,която е родила и трябва да възпитава любовта,уважението и отговорността в бъдещия живот на момчето.Отглеждайте с любов,за да раздават и децата ви след време на своите деца!

6

до 9

преди 8 години

:DЖената прави мъжа, ама нанайнци!Да не съм майка му, да не е на 7 години, че да го възпитавам! Значи, аз не съм в детската градина, че да ГО ПРАВЯ нещо този мъж.Или е дорасъл за мен или да ходи да го отглежда някоя друга.По същата логика да напиша, че Мъжът прави Жената! Дрън дрън! Една Жена и един Мъж са направени. Да не ми е домашен любимец, че да го тренирам! Ай сиктир от тарикати и повлекани безотговорни!

5

Рали1

преди 8 години

До 9,Коя жена обаче?"БГ мъжът живее при мама до 31 години.Другата особеност на българските младежи е, че трудно преминават от ученето към работата."-3.05.2015 МониторНе всички мъже са еднакви-вярно е.Момичета,всяка от вас заслужава любов и уважение.Но преди да се хвърлите на врата на идеалния и единствен мъж и да провалите бъдещето си, запознайте се с майка му.

4

Анонимен

преди 8 години

партньор трябва да избирате с акъл и сърце ... само с акъл или само със сърце не става.

3

Терминал 5

преди 8 години

Докато жените си избират мъже по телосложение докато са между 18-25, а след това по пари и кола - току виж са чукнали 35 и после немогат да си намерят ни мъж ни работа и оле мале каква стана тя. И мъже има такива затова без общ знаменател. Ако си мислите, че сте били с някой/някоя 2-3 месеца и я/го познавате грешка. После на приятелите си той такъв. За всеки влак си има пътници :)

2

Анонимен

преди 8 години

Добрия мъж ще бъде с вас дори да сте грозна, дебела, неудачна истеричка ? ... такъв мъж не съществува извън сапунените сериали.

1

неДобрият мъж

преди 8 години

Много хубаво говорите за мъжете, но да ви попитам аз - къде са добрите жени? Всеки намира това, което заслужава.