Снимка: Outnow.ch
fallback

Сексът е приключение. Лятото е сезон, в който винаги сме настроени по-любовно, а сексът за една нощ не е изключен, особено когато сме готови да се забавляваме в дългите летни нощи. Ето кои дами не биха отказали любовни ласки още на първа среща. 

Сексуалната авантюристка

Тя обича да експериментира и да разкрива своята сексуалност и точно затова е готова на всичко. Любознателна, особено в любовта, обича да се забавлява, но избира местата, на които да го прави. Може да я откриете на вашата лятна ваканция, в интернет кафето или в някой бар. За да я спечелите, дайте й това от което се нуждае – див и необуздан секс.

Момичето от моминското парти 

Тя е забавна, усмихната, привлекателна и готова да прави секс тази вечер. Къде може да я срещнете? Ако сте на ресторант, дискотека или бар, петък или събота вечер, огледайте се за компания от момичета, които празнуват моминско парти. Няма как да не ги забележите. 

За да я спечелите, вложете цялото си майсторство във флиртуването, бъдете активни, но не агресивни и нахални.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

Феб на КЕНЕФ

преди 8 години

Дано наистина не пише повече. ДАНО. Тия като нея са за изолатора и никакви хора до края на живота им . Да им дават храна през вратата един път на ден и нищо друго.

97

Анонимен007

преди 8 години

Подигравки до едно време, после става жалка тая ненормалната.Наистина е са лудницата, но за отделна стая. Много нагла и проста жена.

96

===

преди 8 години

133, кълна ти се, че това е последният коментар, който ще напиша в днес.бг. Нека ти тежи като воденичен камък, макар, че знам това изобщо няма да ти повлияе. По никакъв начин.Всичко добро желая!

fallback