Снимка: Outnow.ch
fallback

Винаги когато жените се срещат с приятелки, една от обсъжданите теми е любовта и партньорствата. Също като в любимия ни филм "Сексът и градът" споделяме нашите трепети и разочарования. 

Това безспорно е една лента, от която можем да научим ценни уроци за любовта и живота. Нека си припомним някои от тях. 

Винаги продължавайте напред. 

Лесно е да се даде подобен съвет на човек с разбито сърце. Ако си спомняте, във филма 4-те дами често преминаваха през любовни разочарования, но сякаш с лекота ги превъзмогваха. Направете това правило в стил "Сексът и градът" да важи и за вас. 

Каквото било, било. Животът продължава, а вие трябва да продължавате да се движите напред. 

Обсъждането на важни въпроси е от съществено значение, преди реализирането им. 

В част втора на игралния филм, само за миг целият свят на Кари се срути. Да, сцената, в която Тузаря не бе готов да поеме сериозен ангажимент, оставяйки любимата си облечена в бяла рокля, сама пред олтара. 

Ако някой има проблем със задълженията, това трябва да стане ясно преди брака, общото съжителство или появата на децата. Затова обсъждането на тези важни въпроси изисква време, понякога повече, отколкото ни се иска.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

жена

преди 8 години

Филмът е изключително *** не защото става въпрос за феминизма, а защото вменява на жените идеи, че да бъдеш куха кифла, която се вълнува само от модни ревюта, парцали и дали ще й се обади еди кой си е върха, на това, което могат да постигнат!

8

от 5

преди 8 години

Моля ви се, не ми говорете за еманципация, защото сами не си вярвате. На жената се пада да бъде майка и която от вас е майка знае какво значи това, колкото и добър мъж да има и колкото да й помага и да я замества. Просто животът ни е определил тези роли и няма как да избягаме от това. Еманципирана жена, превърнала се в мъж, и едновременно с това и майка? Това е малко като по времето на комунизма, когато всички трябваше да бъдем равни. Айде да не живеем с илюзии. На практика това не работи.

7

от 5

преди 8 години

Жена съм и като семейна се чувствам по-добре. Останалото е изхабяване, безсмислие, безизходност и отчаяние. Освен това много приятелки се изпоразведоха, няма една щастлива. Не ми ги говорете тия от сериалите. Няма нужда да се защитавате. Сега е и пълно с млади глупачки, които просто раждат по едно дете на някой случаен и са горди, че станали майки, а после теглят сами теглото... А до 6 - на мъжете, на много от тях им е в природата да си имат бройки и да си живеят свободно, те са си добре така.

fallback