9

жена

преди 8 години

Филмът е изключително *** не защото става въпрос за феминизма, а защото вменява на жените идеи, че да бъдеш куха кифла, която се вълнува само от модни ревюта, парцали и дали ще й се обади еди кой си е върха, на това, което могат да постигнат!

8

от 5

преди 8 години

Моля ви се, не ми говорете за еманципация, защото сами не си вярвате. На жената се пада да бъде майка и която от вас е майка знае какво значи това, колкото и добър мъж да има и колкото да й помага и да я замества. Просто животът ни е определил тези роли и няма как да избягаме от това. Еманципирана жена, превърнала се в мъж, и едновременно с това и майка? Това е малко като по времето на комунизма, когато всички трябваше да бъдем равни. Айде да не живеем с илюзии. На практика това не работи.

7

от 5

преди 8 години

Жена съм и като семейна се чувствам по-добре. Останалото е изхабяване, безсмислие, безизходност и отчаяние. Освен това много приятелки се изпоразведоха, няма една щастлива. Не ми ги говорете тия от сериалите. Няма нужда да се защитавате. Сега е и пълно с млади глупачки, които просто раждат по едно дете на някой случаен и са горди, че станали майки, а после теглят сами теглото... А до 6 - на мъжете, на много от тях им е в природата да си имат бройки и да си живеят свободно, те са си добре така.

6

Анонимен

преди 8 години

който си моделира живота по ''уроци'' от ТВ сериали не емного в ред.Тези в крайна сметка всички завършиха с приятел/Съпруг,две от 4те даже и с деца :) та по въпроса -съвсем нормално показваше сериала какви са отношенията между хората в голям град .Сега на някои мъже /като номер 5 :) явно /не им харесва жени да имат фин .независимост и да се отнасят с мъжете ,така КАКТО МЪЖЕТ ТРЕТИРАТ ЖЕНИТЕ :) но като премине този стадии -всички си намират ''майстора '' както казват хората..

5

do 5

преди 8 години

До Анонименне е лошо да си ''плейбой'' ,ама е до време,изкарваш си парите ,правиш каквото ти е кеф ,но мъжете специално се превръщат в дърти ку*ва*и,да си сам и да ползваш жените /само за секс/ -доста разходи.Особено за мъжете-превръщат се в някакви ***,ползващи само ***,заразени с болести.Дърти мъже ,с шкембе ,с претенции за млада жена -пълна отврат.Пълн ое с дърти ергени на 45-50 -60- год -които се сетили да си търсят млада жена ,за да правят сеймейство,пенсионер за баща -ужасс.

4

Анонимен

преди 8 години

Не е лошо да си еманципирана, да си изкарваш парите и да си правиш каквото ти е кеф (и това сме го минали), но жените специално се изтощават така. Да си сам (и само да ползваш партньорите за секс), не си е работа. Поне за жените. Превръщат се в ***, с колкото и скъпи дрехи да са. Душите им се изхабяват, стават празни, озлобени, няма какво да предложат... Абе, иска се голяма интелигентност и себеуважение, за да не се превърнеш в ***, ако водиш живот като тия 4-те.

3

Юрдан

преди 8 години

Да голям урок нЕма що, накрая отворената блогърка след като нито един мъж не и хареса си остана сам самичка на 40+ години. Стойте си сами дами гледайте тоя *** филм и се нахъсвайте че да си сама не е проклятие. Ама един мъж на 40 е машина, а една жена на 40 е чао... тея мъже на 40 излизат с 27-30 годишни а на жените на 40 какъв им е таргета....може би 25-27 годишни младежи да се фукат пред приятелките си... за малко ?!?хахахаххахах

2

Любител чекиджия

преди 8 години

По цял ден обичам да си го барам. Гледам мадамите зад пердето и му троша главата.

1

Анонимен

преди 8 години

Ох, майко! Уроци за любовта и живота от тая помия! Как изобщо ти дойде на акъла, Михаела?А между другото, тая статия вече сте я публикували.