Снимка: outnow.ch
fallback

Подозрението и липсата на доверие може да съсипе връзката ви с любимата, но за съжаление често те не се появяват без причина. Има знаци, които дори и слепецът не би игнорирал, защото никой не иска да бъде правен на глупак.

Жените са по-хитри от мъжете и когато изневеряват, са изключително внимателни. И все пак, ако ги наблюдавате внимателно, ще откриете знаците, които ще ви подскажат, че вече не сте единственият мъж в живота ѝ.

Ето и кога червената лампа трябва да светне в главата ви:

1. Изведнъж тя става много потайна. Говори тихо по телефона, слага пароли на всичките си мобилни устройства, променя настройките си във Facebook, излиза от стаята, когато телефонът ѝ звънне.

2. Все по-често вие ѝ звъните и пишете пръв, а тя дори не си прави труда да ви върне обаждане или да ви отговори на съобщението.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

===

преди 9 години

В реалния живот за важните неща са душепремерени, за неважните са немерени.Не знам какви са, но няма нужда да им се обяснявам много много с думи.Опитвам се да избягвам, но ми се налага да ходя сред реални, които са извън тези от предното изречение.Спирам вече.

26

===

преди 9 години

44, защото твоята истина, която потвърдих в коментар 43, не е моята истина. Затова не съм в гората и ходя сред реални хора, за които ти няма как да знаеш дали желаят или не желаят аз да съм около тях. Можеш само да си въобразиш дали е така. Ако ме познаваш в реалния живот - тогава коментарът ми би бил друг.На втория въпрос си дай отговор сам. Ти вече имаш собствена истина за мен. Убедена съм, че ще намериш най-добрия за теб отговор. Моят: мениподобни души,които знаят душата, а не думите ми.

25

===

преди 9 години

42, добре. Както ти е удобно. Търся внимание. Зло същество съм. Около мен няма добри хора, които ме разбират. Прикривам истинското си мнение към хората и лицемернича. Да, мразя хората и искам да се самоубия. Паметта ми е къса, но злобата и деменицията ми не са. Друго какво ти трябва, за да повярваш и да си вече напълно убеден, че си оценката и мнението ти за мен са истината, само истината и нищо друго, освен истината? Друго има ли?

fallback