Снимка: photl.com

Какво е за вас изневярата? За някои хора тя е въпрос на време, обстоятелства и възможност. Други вярват, че изневярата се отнася главно за конкретни типове личности и вероятността те да изневерят би могла да се предскаже чрез изчисляване на някои прости фактори. 

Успелите високообразовани хора са по-податливи на измами в любовта. Вижте хората от кои професии по-често биха изневерили на половинката си. 

Предприемачи и финансисти 

Две професионални насочености, които са свързани с непрекъснатото поемане на много и големи рискове. Работещите в тези сфери са свикнали да се справят със ситуации на напрежение, но винаги са устремени към крайния успех. 

За съжаление голяма част от тях поемат рискове и в личния си живот, като изневеряват на половинките си. Да попаднеш в любовна афера, си е абсолютно поемане на риск. Също така финансистите и предприемачите имат често възможността да пътуват, а всички знаем, че бизнес пътуванията могат да се окажат много по-вълнуващи в даден момент. 

Пилоти и стюардеси 

Две професии, които са постоянно на път, далеч от половинките си и са изложени на голямо напрежение и стрес. Неадекватното взаимодействие с партньора и динамиката на работата често са предпоставка за изневяра най-вече с хора от близкия кръг като колегите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase