Снимка: outnow.ch

Връзките са като децата – нуждаят се от постоянни грижи и внимание. И не се изненадвайте, ако тя ви зареже, без да сте направили нищо „сериозно” по ваша преценка. Дори да не кръшкате, да нямате пороци като хазарта и алкохола, това автоматично не ви прави добро гадже.
Ето и причините, поради които тя най-вероятно ще ви зареже, ако не го е направила до момента:

1. Не я гледате! Не е нужно да я зяпате в очите като послушно кученце, но за Бога, оставете този телефон поне за малко. Проява на елементарно уважение е, да я гледате в очите, когато ви говори нещо важно или ви се обяснява в любов.

2. Опитвате се да оправите всичко! Хубаво е мъжът да има решения по важни теми, но всезнайковците, които винаги искат да оправят всичко са доста досадни. Не се дръжте с нея като с глуповата тийнейджърка и не ѝ давайте акъл на всяко второ изречение.

3. Комуникирате основно с sms-и! Текстовите съобщения са добра опция, когато искате да питате въпрос или да флиртувате, но за по-сериозно разговори се изисква да говорите и то очи в очи. Писането прикрива емоциите и издава неуважение и несериозност.

4. Не задавате въпроси! Прекалените въпроси са досадни, но пък ако никога не се интересувате как е минал денят ѝ и какво си мисли и чувства, тя ще остане с впечатление, че въобще не се интересувате от нея.

5. Оставяте я да взима всички решения! Вие мъж ли сте или какво? Никоя жена не иска да има до себе си „безгласна буква”, която няма собствено мнение и остава всичко на нейните плещи. Дори по-доминантните дами се отегчават от подобни връзки.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase