Снимка: outnow.ch

Сватбата е специален ден в живота на почти всяка жена, но все пак всяка булка е различна, спрямо свята индивидуалност, характер, стил и предпочитания. Ето и кои са най-често срещаните видове булки, за които се сетихме:

1. Булката "от котюр"
Сватбената рокля на тази булка вероятно е взета директно от някое ревю на някой топ дизайнер от Седмицата на модата в Париж. Във всички случаи въпросната рокля, без значение какъв е моделът ѝ, може да засенчи тоалетите на всички гости на сватбата взети заедно, минимум като цена.

2. Булката "направи си сам"
Тази булка, или сама е ушила роклята си, или е измислила модела и кройката ѝ и я е ушила при приятелка. Тази жена просто е била напълно решена, че сама трябва да създаде сватбената си одежда или пък е искала да се изяви като дизайнер и после да се радва на овации.

3. Булката, която цял живот е мечтала за сватба
Това момиче е знаело каква булка ще бъде един ден, още в детската градина. Тя цял живот е мечтаела за този момент и винаги си се е представяла като фигурката на булката върху много-етажната сватбена торта. Тази жена е подредила брачната церемония и тържеството до най-малкия детайл в главата си, а планът ѝ отлежава там с години, така че тя не би променила нищо.

4. Булката, която е обсебена от менюто
Има един тип булки, които най-вече искат да впечатлят гостите си с менюто или пък се притесняват дали храната ще стигне/остане. Тази булка отделя най-много време от приготовленията за сватбата си във взимането на решение, дали да поръча гъши дроб за ордьовър и патица с портокали за основно.
 

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase