Снимка: Outnow.ch
fallback

Жените са емоционални, приказливи, драматични и не се страхуват да признаят недостатъците си и нещата, които ги карат да се чувстват неуверени и несигурни.

Мъжете... положението там е съвсем различно. И то не защото те нямат своите съмнения за качествата и визията си, а просто защото никога няма да ги кажат на глас. Това обаче далеч не означава, че и те не изпитват несигурност и то не само за външния си вид!

Ето и кога те са по-неуверени дори от представителките на нежния пол. Шшшшт, не им казвайте, че знаете!

Когато са по-ниски от мъжа до тях

Няма да си го кажат, но размерът има значение и то не само този на пакета. Височината открай време е болна тема за господата, тъй като тя им дава увереността, че са по-силни, по-мъжествени и по-страшни.

Когато обаче природата ги е лишила от повечето сантиметри, те изпадат в ярост, попадайки в компания на по-високи мъже. В главата им това автоматично ги прави по-малко достойни и по-неатрактивни за другия пол.

Когато изкарват по-малко пари

Според куп изследвания успехът на партньорката им удря сериозно тяхното самочувствие. Ако изкарват по-малко пари от половинката си, мъжете се чувстват по-малко ценни, нямащи власт и дори зависими.

Когато се запознават с приятелките на гаджето си

Не само че попадат сред група любопитни жени, а и трябва да им се харесат. Трудна задача, която винаги ги стресира и ги кара да премислят всеки ход и дума.

Още по темата прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Лепа

преди 9 години

Защо се жените като не се обичате ?

15

===

преди 9 години

Извинявайте, може ли статия за това кога са уверени мъжете? Това ми е по-интересно. С банализми и лузърски комплексарско страхливи истории не ме занимавайте.

14

до 24

преди 9 години

Много ме кефи да гледам комплексирани жени, как беснеят, ха ха ха...

fallback