16

Лепа

преди 9 години

Защо се жените като не се обичате ?

15

===

преди 9 години

Извинявайте, може ли статия за това кога са уверени мъжете? Това ми е по-интересно. С банализми и лузърски комплексарско страхливи истории не ме занимавайте.

14

до 24

преди 9 години

Много ме кефи да гледам комплексирани жени, как беснеят, ха ха ха...

13

А

преди 9 години

Появила се е една прослойка жени ... който за нищо не стават ... но с големи претенции.От там идват и проблемите. Просто всяка иска да я уважават ухажват и т.н.Еми хубу да я уважавам ... ама нали трябва да им нящо за уважаване???А тя горката освен големите си претенции нищо друго няма ...Просто всяка кифла трябва да си знае мястото от там идват проблемите.

12

УМЕРЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Тука, разни женища, сексистват.А аз, умереният мън...не мога да кажа!Това е, като да излезеш, на боксов мач. С вързани ръце....Сексистите сте вие!

11

Анонимен

преди 9 години

16.Тъй ... Любовта ни не минава през стомаха . Ако не може да те уважава някой по добре да си върви

10

Анонимен

преди 9 години

Искам да ви кажа , относно 30 минути , че когато изобщо като цяло се чувствам обичана , винаги и въпреки , не ми дреме , че е свършилпреди да изтекат минутите . Такъв мъж винаги го желая и няма как да ме разочарова .

9

Анонимен

преди 9 години

Не-искам да прекарам и 30 секунди в компанията на хора ( не само мъже ), които не ме оценят , уважават или най малкото разбират . Омръзна ми от приятелки които се опитват да вкарат гаджето ми в леглото си . Омръзна ми от мъже , които колкото и да се старая да бъда приемаща и разбираща все ми търсят кусури . Омръзна ми от работодатели които избират към кой да бъдат благоразположени по роднинска връзка, а не качества . Омръзна ми от " слепи " хора, не чувстващи, вечно мрънкащи за нещо .

8

до 10

преди 9 години

Всичко е в генетичния код и традициите.Един порядъчен мъж иска да осигури на жената спокоен и щастлив съвместен живот,щом обстоятелствата в момента не го позволяват се чувства непълноценен.Покажи му,че е важен за теб или намерете други опорни точки в който той също е добър за да постигнете баланс в отношенията:)

7

fuckitall

преди 9 години

до Христинчето : момиче , това за което говориш е липса на химия между индивидите :) а това за 30те минути е просто твое мнение.. аз лично влюбен ли сьм секса продьлжава повече от 30 минути..и усещането е друго :)п.с. наскоро си легнах с 1 крава и кво да Ви кажа...мьки мьки :П - друго е когато харесваш дадено момиче...

6

Анонимен

преди 9 години

10, Много съм съгласна с теб . Мъжете с които бях само се опитваха да си чаткат егото унижавайки ме . Жалка картинка. В един такъв момент осъзнах , че ми е много по добре сама .

5

Льольо

преди 9 години

До ХристинчетоИ хапчетата за кръвно влияят зле на половия живот. Ама кръвно от вас се вдига, ко ми са оплакваш?

4

До Криска

преди 9 години

Ами то ако ми се ?б? като на жиотно след 5 мин. съм, че не се одържам ,и вече на третия път влизам в ритъм и почваме да се клатушкаме по половин час/ден и каквото ти е на ум. И жените не ми се правете на вечните ненаситници , излизах с една, дето като се случи и пет минути не издържа

3

знайко

преди 9 години

в бг. почти всички искарват малко пари,кво значи това?

2

Анонимен

преди 9 години

Какви са тия сексистки статии тази вечер?!Остана само да напишета"как да му сложим наморник да не хапе хората"!

1

Тео

преди 9 години

Драга Мария. НЕ СТЕ уцелила! В дадени моменти от живота на една двойка е абсолютно нормално той или тя да изкарват повече пари. Това НЕ Е причина за неувереност, нито секса след алкохол нито среща с приятелките на жената, нито когато казват обичам те, нито, когато са по-ниски от други мъже. Мъжете стават неуверени, в момента, в който до тях застане вечно мрънкаща,претенциозна и недоволна госпожица, постоянно опяваща как не стават за нищо.И обратно, дна жена на място може да извае лъв от всеки!