Снимка: outnow.ch
fallback

Жените са известни като много по-отворени и приказливи същества в сравнение с мъжете, но истината е, че често и те не са съвсем откровени към половинката си. Жените си имат тайни и една от тях е, че спестяват някои неща на мъжете си, с което понякога създават напрежение във връзката.

Ето и някои от тези тайни, които жените премълчават пред своите партньори:

1. Дамите искат мъжете да поемат инициатива

Повечето жени искат някой друг да ги обгрижва, а не все те да се товарят с планирането на съвместния живот с половинката си. Жените искат мъже, които поемат инициативата... поне от време на време. За тях това би значело, че мъжът е ангажиран с връзката точно толкова, колкото са и те.

2. Жените искат да бъдат изненадвани по-често

Всички жени обичат изненадите и тайно мечтаят техният партньор да покаже своята креативност и да ги впечатли с нещо неочаквано, сладко и забавно. Така той ще покаже, че жената е специална за него, че я обича и цени.

3. Жените се страхуват, че друга може да привлича любимия им повече

Всички дами имат скрит страх да не би любимият им да си пада чисто физически по друга жена – колежка, приятелка, съседка. Всяка жена изпитва ужас, че партньорът ѝ може да си фантазира друга, докато прави любов с нея.

4. Жените искат мъжете им да бъдат по-искрени

Жените мечтаят за искрен и лоялен мъж. Няма представителка на нежния пол, която да обича да бъде заблуждавана и мамена. Независимо от ситуацията, жената предпочита да чуе истината, дори тя да е болезнена.
 

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До ===Извинявай, знам,че е тежко.Но с жлъч и ярост. Просто няма да запълниш, душевната празнина, дори да изглежда, че временно я наместваш.Научи се на непукизъм-спестява доста тежнения!

52

ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До ===Без да желая,да те засягам,но:На тебе половият орган и нагон,май се намират, и извират от и в гърлото?Вербалната ти краста, както и перманентните претенции,нямат насищане.Хем се буташ по форумите,търсейки внимание и изслушване,хем засягаш другите на поразия!На мене пък, ми е омръзнало от,отчаяни и всячески незадоволени "дамички". С катастрофирали илюзии,химери и утопии. За ,които отговорност не носи никой друг.Вечно ще бъдеш незадоволена и недоволна, такива са ти, чипа и нагласата!

51

ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Толкова много мъки и капризи, само заради едното, редовно еб*н*!!!Солено е ,хич не си струва.

fallback