Кадър от филм "Blended"; Снимка: outnow.ch
fallback

Раздялата винаги е неприятна, независимо дали е по ваше желание, или не. Винаги има някой страдащ и наранен. Някой, който се измъчва дълго време, след като отношенията му с любимия човек са приключили. Животът е толкова непредсказуем, че в един момент вие сте тези, които изоставяте, а в следващия – вас ви изоставят.

Ако в момента се намирате в „следразделен“ период, вероятно нямате търпение да продължите живота си начисто и най-сетне да преодолеете човека, който не е пожелал да бъде с вас.

Следващите знаци показват, че вие определено сте преживели бившата си половинка и сте напълно готови да продължите напред. В колкото повече знаци разпознавате себе си, толкова по-добре за вас!

1. Не си проверявате постоянно телефона.
Напълно нормално е да очаквате съобщение или обаждане след раздялата си с някого. Когато обаче достигнете до момента, в който вече не изпитвате необходимост постоянно да си проверявате телефона, значи определено вече не сте обсебени от бившия си и успешно го забравяте.

2. Не ви пука дали той е продължил напред.
Какво по-хубаво от това да видите бившата си половинка с друг човек и това по никакъв начин да не ви се отрази негативно? Да осъзнаете, че бившият ви вече си има друга и това да не бъде болезнено за вас, е сигурен знак, че вие вече сте го преживели.

3. Не го следите постоянно във Facebook.
Само който не е правил подобно нещо, може да нарече следенето на бившия във Facebook и всички други социални мрежи „ненормално“ или „психарско“. Всъщност едва ли има човек, който е успял да устои на желанието да види какво се случва с бившия му любим човек – как я кара, къде ходи и най-вече с кого. В случай че вече все по-рядко отваряте профила му във Facebook, значи все по-рядко мислите за него.
 

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Без илюзии.

преди 9 години

Тя "Никога не съм си представяла, че той ще постъпи по този начин и ще избере майка си. Щях да направя аборт, но вече е късно... Защо го направихме това дете?"Така. Ето това винаги ме води до изводите, че на един мъж НИКОГА не трябва да се разчита. Ако искаш дете, трябва да живееш с ясна мисъл, че трябва да можеш да се оправиш и сама, защото той, в какъвто и да е момент, може да си вземе чукалата и да ходи да си гледа мамчето ,бившите, да се влюби в някоя и не знам си ко друго.Бракът-все тая.

14

Без илюзии.

преди 9 години

Тя обидена от бездействието и мълчанието му, му предлага да бъдат само двамата, както са били преди, без родителите му. Той отказва. Избира мамчето. Тя се прибира при своите родители, бремена. Ражда. *** в момента живее при мама и има връзка с бивша негова съученичка, която има деца от бивш нейн мъж. ЕВАЛА! Ето на това аз му казвам..... пълен ***!

13

Без илюзии.

преди 9 години

Ето брутален пример от живия живот. Гаджета са още от студенти. Живеят заедно под наем далече от родителите и на двамата. Никой не им се меси. Почнат работа в същия град. Той не казва ни дума за сватба или нещо такова. По стечение на обстоятелствата се местят в града на родителите на мъжа. Момичето забременява. Пита го ще се омъжват ли? Той й купува пръстен. Правят годеж. И идва...мамчето на мъжа, която почва да твърди, че тя била *** и детето не е от него. *** седи и мълчи с провесен нос.

fallback