Крис Хемсуърт; Снимка: GQ

В природата лъвовете са смятани за царете, но може ли да се каже същото за мъжете с тази пламенна зодия? Вероятно нещо подобно се върти в главата ви, докато обмисляте възможността да започнете връзка с Лъв или пък вече сте в началото на такава.

На първо място, трябва да се запознаете с положителните качества на този зодиакален знак: увереност, амбициозност, щедрост и лоялност. Те компенсират лошите характеристики на мъжете Лъв като претенциозност, властване, мелодраматичност и упоритост.

Представителите на тази зодия обичат новото и необикновеното и презират редовните, рутинни неща. Когато Лъвовете усетят, че им доскучава, те са способни сами да си създадат нова драма или вълнение, за да „оцветят“ живота си. Характерното за мъжете Лъв е, че не обичат да бъдат тъжни и отчаяни, и по тази причина бързо се взимат в ръце и излизат от трудни ситуации.

Мъжете със зодия Лъв са способни да влязат в конфликт с други хора, само за да защитят своята позиция. Те могат да разберат мнението на останалите, но не понасят някой да се опитва да им се налага. Често темпераментът на Лъвовете ги прави взискателни, разглезени деца – но това се вижда, само ако някой човек нахлуе в границите на личното им царство.

От другата страна мъжете с този зодиакален знак са много чувствителни, но умеят да прикриват това свое качество изключително добре. Лъвовете обичат похвалите и ласкателствата, а егото им бленува за обожание. За Лъва всичко се свежда до гордостта – ето защо в някои моменти той може да бъде егоцентричен, което пък до някаква степен се притъпява от топлината на сърцето му.
Любовни отношения с мъж Лъв:

Мъжете с тази зодия се влюбват бързо, но обикновено това не трае дълго. Това е така, защото Лъвът мечтае за перфектната връзка, а много скоро след началото отношенията започват да губят от своя блясък и да се доближават до реалността. Отстрани може да изглежда, че мъжът Лъв е много обран откъм емоции, но истината е, че той е едно чувствително същество. Той иска жена до себе си, която да се грижи за него, защото смята себе си за достатъчно велик, за да заслужава подобно отношение.

Въпреки това Лъвовете са нежни и са способни да дадат много любов на своята любима, стига тя да им дава това, което те искат. Мъжете Лъв се разбират с повечето представителки на нежния пол, така че почти всеки тип жена е подходящ за тях. Тъй като Лъвът смята себе си за идеален, по-дълготрайни отношения с такъв мъж може да имате, ако не натяквате всяка негова грешка и прегрешение. Ако връзката ви продължава, в крайна сметка ще трябва да го научите, че той не е единственото и най-важно нещо на света.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase