Снимка: outnow.ch
fallback

На пръв вид той може да е арогантен, с високо самочувствие, дори надменен. Това обаче не означава, че е напълно неуязвим. Безстрашните хора са само във филмите, а Ахилесовата пета на господата обикновено са изпълненията им в леглото.

Ето и какви са най-големите му страхове в секса:

1. Страх от импотентност

Дори да не ви говори за деца и да не гори от желание да стане баща, у него винаги стои страхът от импотентност. Интересното е, че невъзпроизводителната способност в 90% от случаите се дължи именно на този страх, а едва 10% е биология.

2. Страх от ненаситница в леглото, която не може да задоволи

Както знаете, на мъжете им трябва известно време след оргазъм, за да са в „бойна готовност” да продължат с ласките. Жените от своя страна могат получават оргазъм след оргазъм и да искат още. Ето защо господата имат сериозно основание да се тревожат, че може да попаднат на жена, която трудно могат да задоволят. 

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

артилерист

преди 9 години

"Според едно изследване мъжете средно издържат между 7 и 8 минути в усилена сексуална активност." - аайде бе! Когато ти е "сефте" ше изкараш 8 минути ама друг път! "Топа" е зареден от поне няколко часа и гърми яко и изобилно на 3 -4та минутка. Колкото и да си представяш муцуната на шефа си или починалата си баба.

38

Без илюзии.

преди 9 години

Скучно.

37

Без илюзии.

преди 9 години

Разбира се, че не. Не написах последния си коментар, за да се харесам или да се опитвам да променям негативното чувство породило се във Вас. Просто смятам, че има разлика във възприемането на думите ми, в зависимост от това дали си мислите, че го пише мъж и дали си мислите, че го пише жена. А иначе ми е слабо казано безралично дали Ви харесва мисленето ми или не.

fallback