39

артилерист

преди 9 години

"Според едно изследване мъжете средно издържат между 7 и 8 минути в усилена сексуална активност." - аайде бе! Когато ти е "сефте" ше изкараш 8 минути ама друг път! "Топа" е зареден от поне няколко часа и гърми яко и изобилно на 3 -4та минутка. Колкото и да си представяш муцуната на шефа си или починалата си баба.

38

Без илюзии.

преди 9 години

Скучно.

37

Без илюзии.

преди 9 години

Разбира се, че не. Не написах последния си коментар, за да се харесам или да се опитвам да променям негативното чувство породило се във Вас. Просто смятам, че има разлика във възприемането на думите ми, в зависимост от това дали си мислите, че го пише мъж и дали си мислите, че го пише жена. А иначе ми е слабо казано безралично дали Ви харесва мисленето ми или не.

36

Без илюзии.

преди 9 години

Жена съм. Сега се върнете и прочетете моите коментари с мисълта, че съм жена и имам своите страхове, които добре познавам. Моля, направете си изводите.

35

за замразеното пиле

преди 9 години

21, достатъчно е само да четеш мъжките коментари в този сайт, когато качат статия на тема "секс", "любов", "жени".Според повечето коментатори, жената е или реална, или потенциална к/ва, която се чуди как да ги впримчи, за да я издържат цял живот или поне да я водят по ресторанти и да й правят подаръци. И, за да постигне това, тя прилагала всевъзможни" к/венски номера".Затова, дори да е страстна по природа, жената ще се прави на дърво, за да не я вземат за к/ва.Нашенски, махленски манталитет!

34

Casanova

преди 9 години

...nai-golemiat mi strah e kato se subudia-do men Cecka ili Menda...a Irlandskata pastirka skimti do kenefa...

33

Без илюзии.

преди 9 години

до 37Обикновено вкараните в категория "мъжкар" са същите, които се набутват и в категорията "женкар''. Само една изключително глупава жена или само един изключително глупав мъж може да напише: "ходете си със страховете'. Това, което всъщност написва е: "Аз нямам страхове", което означава, че аз съм една глупава жена и за мен е важно да съм натакована от мъжкар, тоест някой *** мъж, на който не му пука също като мен. Нямаме страхове, тоест или не ги признаваме или сме изключително ***.

32

Бате Бойко

преди 9 години

Аз страхове в леглото нямам, защото рядко го докарваме до там ... и си карам смело на ръчна! Решавам кариднално въпроси с мигрени, умора, недоспиване, месечни цикли и пр. с ... ръкоделие! Дето се вика - дясната ръка - най-добрият приятел на мъжа! Жената спокойна - аз доволен! Пей сърце!

31

Анонимен

преди 9 години

Ходете си със страховете! На Жените им е притрябвало бъзльовци.На Жената и Дай Мъжкар!По живо и здраво.

30

Без илюзии.

преди 9 години

33, точно така разсъждава глупавият мъж. Глупавият мъж няма страхове. Дали е с умна или глупава жена в леглото не му пука.Той е животно, което не чува и не вижда нищо. Става му, пъха го, вади го, свършва и адиос. Няма значение дали тази се мърда, дали вика, дали пее. Ако не му стане: само адиос. Следващата и това е. Умният мъж има страхове. Представяш ли си да не му стане? Глупавата жена, веднага ще го "зарадва' с две три реплики от животинския двор. Умната жена ще поиграе с него емоционален шах

29

Анонимен

преди 9 години

Хралуп Тъпкачев,такива са ти партньорките очевидно.лол.

28

Анонимен

преди 9 години

Много са страховете, особено на българските мъже.Донякъде има защо, от друга страна те няма как да се развият повече с ресурсите, които разполагат, както и жените.

27

Next на мащината :)

преди 9 години

До Анонимен 30 Е за какво му е умна жена , няма да играе шах с нея или да разсъждават върху парадокса на Витгенщайн ?Пердаши и довиждане, следващата и това е.

26

Хралуп Тъпкачев

преди 9 години

А най-лоша е миризмата на застояло в пещерата и около нея.

25

з

преди 9 години

Мен най ме е страх ,като и смъкна дънките *** и да не загуби форма и да не се окаже ,че има ехо в Деветашката пещера

24

Без илюзии.

преди 9 години

Лягам си само с мъже. Нямам наклонности към собствения ми пол. Умните жени "не връзват". Умните жени дават любов или просто задоволяват сексуален нагон. Те не връзват никого. "Връзването" e израз на изключително *** мъж или на изключително *** жена. Извинете.

23

Анонимен

преди 9 години

До 27Г-н Умен,Като сте толкова умен,защо си лягате с глупави Жени?Защото, умните няма да ви се вържат.Понякога е хубаво и да има и *** жени,каво щяхте да правте,без тях Г-н Умен?

22

кармен електра :)

преди 9 години

ко?

21

Анонимен

преди 9 години

До23Ти ме разби! Хахахахахахах....."Замразено пиле".Какви са тези карантии?Хахаха.....:-))))))))

20

Анонимен

преди 9 години

Ами..що то не е като брояча отдолу.