Kадър от филма "Другата жена"; Снимка: outnow.ch
fallback

Запознавате се със страхотен мъж, излизате на среща и си прекарвате просто чудесно. На следващия ден започвате да усещате специфичното вълнение на започващата да се влюбва жена, сияете от щастие и чакате с нетърпение да чуете гласа на своя нов любим.

Ситуацията е толкова критична, че взимате телефона навсякъде със себе си – дори и в банята. През 5 минути го отключвате и заключвате, за да се уверите, че без да искате не сте пропуснали обаждане или съобщение от въпросния мъж.

Сутринта сте развълнувани и щастливи, към обяд и ранния следобед вече започвате да ставате много нетърпеливи. Късния следобед вече сте леко изнервени („Какво ли прави цял ден, че не ми се обажда още?!“), а вечерта вече сте напълно отчаяни и разочаровани, след като телефонът ви продължава все така да „мълчи“.

Логично, започвате да се питате „Защо той не се обажда?“. Ето и възможните причини:

1. Той е привърженик на тридневното правило.

Повечето мъже смятат, че хич не е мъжкарско да показват, че наистина харесват дадена жена и по някакъв начин им пука за нея. В случая може да си имате работа с точно такъв индивид – някой, който се страхува да покаже симпатиите си и е решен да спазва тридневното правило – никакви обаждания, срещи и съобщения три дни.

2. Той е зает.

Втората очевидна причина, заради която той може да не ви се обажда е, че е много зает. Разбира се, при желание всеки има възможност да намери дори 1 минута да се чуе с някого, но двамата все пак не се познавате добре и той може би не се чувства комфортно да го направи по този начин.

3. Той отлага момента.

Въпреки че вашата среща е минала добре, може би мъжът все още не е сигурен какво иска по отношение на вас. Възможно е той да е претърпял скорошна болезнена раздяла и да не иска да прибързва с други жени. Или пък има други приоритети в живота си, за които не е сигурен дали желае да жертва.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 9 години

Останалото са алабализми за фантасмагорични жени. ЙДерзайте, дами.

20

Анонимен

преди 9 години

Ако сте от жените, където от едно незначително излизане сте вече с история и разни фантасмагории. Които са във вашата глава, какво очаквате? Златен пръстен, любовно обяснение или смс и час по час да ви звъни. Определено не се чувства длъжен да го прави, дори не знае, защо трябва да се обади на някакв жена с която е бил на бар, дискотека, ресторант една приятна вечер и толкова. Някои жени много си въобразяват. Който желае да се обади или види някого нищо винаги се намира време,при добро желание.

19

Стоян Шкембето

преди 9 години

"Защо той не се обажда?"ЗАБРАВИХ ТИ ТЕЛЕФОНА, МААААААА........

fallback