Снимка: outnow.ch

Много мъже се оплакват, че жените не ги харесват. Тогава се започва едно дълго обяснение за това какви са днешните представителки на нежния пол и как всъщност те са виновни за всичко. Малко са тези господа, които решават да погледнат себе си с обективни очи и да потърсят причината в своето поведение.

Разбира се, няма и вероятно никога няма да има перфектен човек, но има някои неща от мъжката личност, които определено не се харесват на жените. Или казано с други думи – има неща, които правят мъжете по-малко атрактивни за срещуположния пол.
Ето и какви са те:

1. Пристрастявания.

Алкохол, тютюнопушене, хазарт, наркотици – всяко пристрастяване към едно от тези неща (или дори повече) отблъсква дамите от даден мъж. Жените искат да имат мъж, който умее да се контролира и който е способен да води нормален живот.

2. Липсата на амбиции.

Мъж без амбиции, страсти или цели е загубена кауза. В мига, в който една жена започне да говори с някой мъж и разбере, че той няма никакви планове за бъдещето и живее „ден за ден“, настъпва разочарование и отстъпление.

3. Самонадеяност.

Един мъж може да бъде интелигентен, да изглежда добре, да бъде успешен и амбициозен, но въпреки това да развали всичко с една-единствена своя черта. Това е самонадеяността. Мъжете не бива да прекрачват тънката линия между самочувствие и арогантност, защото определено няма да е в техен плюс.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase