Kадър от филма "27 сватби"; Снимка: outnow.ch
fallback

Вярва ли ви се или не, на света има жени, които не държат да имат мъж до себе си. И не, не са лесбийките (макар че и те спадат в тази група, но по други причини). Някои дами просто се чувстват пълноценно и без половинки и никак не бързат с обвързването.

Сред самотниците обаче има и такива, които копнеят за мъж, ала сами се спират заради своите куп изисквания и емоционални проблеми.

Ето и кои са типовете на тези необвързани жени и защо все още са сами:

1. Принцесата, която е загубила представа за времето:

Тази дама живее в своя приказка, но принцът го няма. Тя е чела много любовни истории и е гледала десетки романтични комедии и продължава да вярва, че нейният принц ще се появи. Но времето си тече, а него го няма!

2. Тип „Не мога да го преживея“:

Животът е низ от събирания и раздели, но тази жена се е вкопчила в горчивия си опит и не може да остави спомена за бившия си. На пръв поглед дава вид на жена, която мрази мъжете, но това съвсем не е така. Мрази и обича само един!

3. Вечно търсещата Единствения:

Покрай нея има доста мъже, но който припари по-близо, бива отрязан. Тя просто търси Единствения, а вероятно сама не знае какъв точно трябва да бъде той и затова постоянно стои сама.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

ШР до Ергена

преди 9 години

Ти нямаш алъл. На тази 30 г. всички свестни приятелки са се задомили, останали са само наколко кикимори дето се гледат една друга какви ги върши. Майка и сигурно я обсъжда с разни вещици и изкукали приятелки на лягане и ставане и ти си причина детето да страда. Сигурно е и вегетарианка и пие само прясно изцеден сок. Бягай!!!

27

ШР до 60

преди 9 години

Голям анализ ми е направен :) профилен разрез. Емайла ти не отговаря... Връща. Не е мой фал. Сори. А на онази с портретната характеристика ще и кажа да търси хубавото а не кал под ноктите.

26

ох Ергене, Ергене

преди 9 години

Мозъка ти е колкото на пиле, мойто момче. И като ерген ще си умреш. Ми много ясно ,че на обвързани и на *** ще попадаш в сайтовете за запознанства. Някоя нормална ли очакваш да намериш там? Или в някоя чалготека каква жена очакваш да намериш? Скромна, мила и добра? Тези жени не висят из сайтове за запознанства и не ходят да си правят снимки в кенефите на някой долен бар. Ако започнеш да ги търсиш на правилните места, ще ги намериш. До тогава стой и си се вайкай....

fallback