Кадър от филма "Питай прахта"; Снимка: outnow.ch

За мъжете една от екстрите да имат сериозна половинка е, че проблемът с редовния секс за тях е решен. Дамите обаче са на съвсем различно мнение. Докато някои отказват секс на партньора си, за да го изманипулират, други лишават гаджето си от ласки по съвсем странични причини. И често на господата им се налага да слушат едни и същи клишета за отказ.

Ето и кои са те:

1. Прекалено съм уморена

Може би вашата дама не се интересува от секс, защото се скапва от работа в офиса, а след това се захваща с куп домакински задължения и накрая просто издъхва. Друга причина може да бъде като цяло стресираният ѝ живот, който я кара да се държи повече като мъж и да забрави какво е да е жена. Макар че тя наистина може да е изморена, репликата ѝ би могла да се преведе и като: „Не си заслужава да стоя будна още час заради теб”.

2. Не съм в настроение

Може да е болна и това твърдение да е напълно вярно. Или просто е имала кофти ден. Би могло обаче да означава и „С теб вече не стигам до оргазъм“. Половинката ви може да отказва да прави секс, защото ѝ е писнало от рутината в него и просто е загубила интерес.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase