Кадър от филма "Прелъстен и изоставен"; Снимка: outnow.ch
fallback

Със сигурност сте чували фразата, че всички мъже са еднакви. Може би дори вие твърдо вярвате в нея. Обикновено тя се използва, за да отразите негативното си отношение към срещуположния пол. Истината обаче е, че не всички мъже са еднакви, но определено много от тях не са подходящи за срещи.

Има няколко типа мъже, с които определено не бихте искали да излизате. Има голяма вероятност вече да сте направили грешката и да имате горчив опит. Всеки човек е индивидуален, но много господа притежават някои специфични характеристики, които трябва да приемете като предупредителен знак.

Ето и кои са типовете мъже, с които определено не бихте искали да излизате:

1. Нарцисистът. Първоначално той ще ви накара да се почувствате сякаш сте най-специалната жена на света. След като се поддадете на чара му обаче, нарцисистът ще започне да показва истинската си същност. Неговата главна мисия в живота е да прави всичко само и единствено за себе си. Много от тези мъже карат жените до себе си да се чувстват зле, критикуват ги, само за да засилят собственото си самочувствие.

2. Използвачът. Този тип мъже не могат дори да се нарекат истински мъже. Те искат да намерят достатъчно добра и наивна жена, която да използват най-вече финансово. Използвачът ще направи нещата така, че вие да плащате сметките в ресторанта, в магазина или в кафенето. Той дори ще иска да прекарва повече време във вашия дом, където вие да се грижите за него.
Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

КазаНова

преди 9 години

До КалинкаТърся такава *** кифла като тебе! Ше ти направя 32 деца и през цялото време ше чукам студентки!Няма де те искам толко често ,ама ше искам да ти давам по 100 лв. на ден да ми миеш и да ми переш! Ше ти купа вибратор ама да внимаваш да не си избиеш зъбите с него! Търса някаква кифла ама ако мое да е по-*** от мене и да е с без пари па аз ше си купа акомолатур!

12

Анонимен

преди 9 години

Който псува обижда и няма елементарно уважение.

11

Калинка

преди 9 години

Търсих идеалния, намерих един .Свикнах с изневерите, но не успях да издържа без пари, а любовниците получаваха подаръци .А съседските клюки, че съм проста да гледам две деца, да чистя, пера и задоволявам сексуално мъжа си, а той да ходи по студентки, ме закопа .Търся някакъв мъж, дето не му се иска толкова често и да е с пари, а аз ще си купя вибратор .

fallback