13

КазаНова

преди 9 години

До КалинкаТърся такава *** кифла като тебе! Ше ти направя 32 деца и през цялото време ше чукам студентки!Няма де те искам толко често ,ама ше искам да ти давам по 100 лв. на ден да ми миеш и да ми переш! Ше ти купа вибратор ама да внимаваш да не си избиеш зъбите с него! Търса някаква кифла ама ако мое да е по-*** от мене и да е с без пари па аз ше си купа акомолатур!

12

Анонимен

преди 9 години

Който псува обижда и няма елементарно уважение.

11

Калинка

преди 9 години

Търсих идеалния, намерих един .Свикнах с изневерите, но не успях да издържа без пари, а любовниците получаваха подаръци .А съседските клюки, че съм проста да гледам две деца, да чистя, пера и задоволявам сексуално мъжа си, а той да ходи по студентки, ме закопа .Търся някакъв мъж, дето не му се иска толкова често и да е с пари, а аз ще си купя вибратор .

10

Анонимен

преди 9 години

"Използвачът"Користната жена е лицемерна. Тя смята че е прието обществото да се отнася толерантно към користните жени, но користните мъже трябва според нея да бъдат осъждани и сурово наказвани, ако се опитат да живеят за сметка на жени. Мъжът, който се жени по сметка е смъртният враг на меркантилната жена.

9

Анонимен

преди 9 години

Мъжът, с който не искам да излизам е Михаела Лазарова.

8

бай уй

преди 9 години

До Анонимен 1А кога не е ставало дума за женско сметкаджийство ?

7

Анонимен

преди 9 години

След повече от 10 години успешен брак мога да дам следния съвет: не се взимайте много насериозно! Събирате двама несъвършени души в една къща, не може да очаквате идилия! Затуй се радвайте един на друг и не се карайте за дреболии!

6

Лиляна

преди 9 години

"Типовете мъже, с които не бихте искали да излизате"Мъж без пари, това е . Всички от 15-70 г. са перфектни щом могат да си плащат любовта .

5

Кирил

преди 9 години

До Драго"Всеки търси идеалният партньор в живота било то жената или мъжа,но много малко успяват да намерят това което търсят."Поради простата причина, че не съществуват идеални .Познавам приятели, който в стремежа да очароват новата си приятелка пият тайно виагра .На 25 години са .Смешното става след 6 месеца, като спре виаграта и приятелката го попита : Вече не ме ли обичаш ? Преди го правехме 2 часа, а сега 10 минути и заспиваш . Обяснете и че всичко е било една лъжа .

4

Анонимен

преди 9 години

с българи

3

До 1.Точно за любов

преди 9 години

става дума. Повечето момичета, щом излязат няколко пъти с един и същи мъж, ако го харесат физически и се почувстват ухажвани от него, си въобразяват, че са намерили любовта. В своите мечти и представи "натоварват" този мъж с всички положителни качества, които според тях трябва да има рицарят, свестният приятел. И след това, без да си дават сметка, че всъщност сами са си измислили "принца от приказките", започват да очакват от негова страна онази любов и онова отношение, за което са си мечтали.

2

Добавям и коригирам

преди 9 години

С *** дори в леглото не влизайте, дори да е полов атлет. Бъдете сигурни, че от глупост и там ще направи някой гаф.

1

Анонимен

преди 9 години

А любовта? Или пак става дума за женско сметкаджийство?