Кадър от филма "Сватбен агент"; Снимка: outnow.ch
fallback

Хората се женят по много причини – жената е бременна, връзката има нужда от „развитие“, и двамата вече са на години, заради финансови подбуди и какво ли още не. Като че ли причината „любов“ остава малко на заден план. Всъщност любовта е най-хубавата, но твърде несигурна причина двама човека да сключат брак.

Много често семействата на жена и мъж, още в 20-те си години, не просъществуват прекалено дълго или със сигурност минават през много перипетии. Разбира се, става въпрос за последните години, когато вече на жена на 25 години не се гледа като на „престаряла“ и „стара мома“.

Днешните разбирания са различни от тези на предишното поколение. Реалността всъщност е такава, че вече една жена може да си позволи да бъде необвързана и без деца до 30-тата си година. Дори в някои случаи това е по-добрият избор. Защо?

Ето и причините, заради които си заслужава да изчакате до 30, преди да се омъжите:

1. В 20-те си години едва познавате себе си. Всъщност човек опознава себе си през целия си живот, но определено до 30 има много нови неща, които да научи за своята личност. Така че, ако изчакате със сватбата, вие ще бъдете много по-уверени, стабилни и отговорни. Ще знаете какви сте и от какво имате нужда.

Хората се променят постоянно, но в 20-те това като че ли е най-видимо – от младежи те се превръщат в истински възрастни хора. Същото важи и за вашия партньор – ако вие сте на 20+, както и той, нямате гаранция, че след 10 години ще харесвате човека, в който се е превърнал.

2. Най-вероятно до 30 години все още сте финансово нестабилни. Разбира се, някои хора имат късмета да попаднат на подходящата работа още в самото начало и да изградят стабилна кариера още преди 30-тата си година.

Повечето от 20-годишните обаче нямат стабилен доход или дори да имат, той със сигурност не е достатъчен за нуждите на едно семейство. По-добре се насладете на времето, в което ще можете да харчите спечелените си пари изцяло и само за вас. Сега е моментът да си купите тези супер скъпи обувки, без това да тежи на гузната ви семейна съвест!

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

До 15, 16, 17

преди 9 години

Времената са се променили, не сте ли забелязали?До СашоНе са само 5% стабилните бъпгарки. За тях не е задължително непременно да се омъжат за някой,по-богат от тях. И именно защото могат да си подберат мъж по любов, не им се налага впоследствие да плащат на "млад жребец за забавление". Ти изглежда имаш предвид нищожния процент богаташки,каквито вече имаме и в Бг. 10 има предвид не богаташка, а осигурена жена с добра професия - това е истинската средна класа, която постепенно възниква и у нас

17

Анонимен

преди 9 години

Преведена статия, какво значи финансово стабилен в бг?

16

Анонимен

преди 9 години

Според мен, до 30 години не си ли се научил да живееш с някой, никога няма да се научиш.

fallback