18

До 15, 16, 17

преди 9 години

Времената са се променили, не сте ли забелязали?До СашоНе са само 5% стабилните бъпгарки. За тях не е задължително непременно да се омъжат за някой,по-богат от тях. И именно защото могат да си подберат мъж по любов, не им се налага впоследствие да плащат на "млад жребец за забавление". Ти изглежда имаш предвид нищожния процент богаташки,каквито вече имаме и в Бг. 10 има предвид не богаташка, а осигурена жена с добра професия - това е истинската средна класа, която постепенно възниква и у нас

17

Анонимен

преди 9 години

Преведена статия, какво значи финансово стабилен в бг?

16

Анонимен

преди 9 години

Според мен, до 30 години не си ли се научил да живееш с някой, никога няма да се научиш.

15

Анонимен

преди 9 години

Хората вече все по-рядко се женят и създават семейства. Навсякъде виждам орди от егоистични стари ергени и моми, на които "така им харесвало и не им трябвало да се женят".Само дето тези хора няма цял живот да са в 20-те си години или да стоят вечно на 30. В един момент, никой няма да ги поглежда освен ако не си плащат за това (важи и за жените). Така, че живейте си... после цял живот сами ще си седите като кукувици.

14

САШО

преди 9 години

До 10"Случайно идва ли ти на ум, че има и жени с добри доходи, собствени недвижими имоти и привлекателна външност ? Някои от тях са свестни и по нрав . Не са една и две, българката далеч не е такъв ***"УМНИКОТакива богати жени не се омъжват, а единиците от тях се омъжват за по-богат от тях мъж .Щом имат пари, могат лесно да си намерят млад жребец за забавление . Ние говорим за 95 % от жените в България, който са бедни мишки и се опитват да се продадат с добър брак .Парата им е важна

13

Анонимен

преди 9 години

Ами да, след 30 е най-добре за съвместно съжителство и най-важното - за деца. И за мъжете, и за жените. Разбира се, може и по-късно. Критерият е да са си седнали на задниците. Но към 30-32 този процес си почва така или иначе.

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 12А пък те си пият ракийката някъде.А пък ти им вършиш черната работа.Точиш ножовете,сменяш крушките ,оправяш чешмите,отпушваш тоалетната, пазариш,минаваш колата на преглед, караш я на сервиз и плащаш.А ОНЯ КАТО СЕ ПРИБЕРЕ И МАНДЖАТА МУ Е СГОТВЕНА И БИРАТА МУ Е СТУДЕНА.ХАПВА, Е8Е И ЛЯГА ДА СПИ.

11

машинистер

преди 9 години

По повод влаковете да ви кажа.Един път спрях изолирана машина на междугарие.И се качих.

10

До 9 Сашо

преди 9 години

Умнико,Случайно идва ли ти на ум, че има и жени с добри доходи, собствени недвижими имоти и привлекателна външност?Някои от тях са свестни и по нрав.Не са една и две,българката далеч не е такъв ***, както им се иска на някои неудачници, та с това да се оправдават в собствените си очи.И точно защото не са чак толкова малко привлекателните, обезпечени и свестни жени, помисли си с какво би могъл да привлечеш вниманието на такава, защото тя не е гладна и не би направила компромис срещу издръжка

9

Сашо то

преди 9 години

"Имаш ли пари ? Станах на 30 г. и ще се омъжа за първия с пари .2000 лв. заплата, апартамент и работа в държавно предприятие . Ще се подмазвам, ще се правя на влюбена, дори детето ще е от мъжа с парите . Няма много да пия и да ходя по мъже.....поне в началото . Външния вид не е от значение, само да не е болен и да не е инвалид . По възможност да не знае нищо за миналото ми и да не пита . " А на времето, как се влюбвахме....ех хубави времена бяха .

8

kukuruza

преди 9 години

До БрaзилиероТи кaто ги знaеш тия рaботи колко женички зaбърсa покрaй Световното?

7

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3Горе долу е така.Ама има и товарни влакове.Има и маневри.С една дума влакове се движат постоянно.Най- важното е да искаш да се качиш.Това вече избор на индивида.

6

Анонимен

преди 9 години

Ами след 30 вече не им пука ,че не са омъжени

5

Мъж на място

преди 9 години

Много жени на 40,45,50 още си чакат. Защото са взискателни. Много взискателни! Поне те самите така се опитват да се самозаблуждават.

4

Анонимен

преди 9 години

Защото до 30 ще сте овършали де що има за овършаване и вече ще сте си седнали на *** :)

3

Анонимен

преди 9 години

Докато чакате, внимавайте да не изпуснете и последния влак.

2

Анонимен

преди 9 години

Така, така, чакайте до 30 г., после така или иначе никой няма да ви ще.

1

Бразилиеро

преди 9 години

Футболните първенства са златно време за връзки с омъжени жени. В такова време има огромен брой жени, които са навити за забавления извън брака си, докато загубените им мъжлета се наливат с бира и крещят пред телевизорите.