Снимка: Outnow.ch

Летните романси имат едно общо нещо помежду си - те са кратки, но са толкова пламенни, че понякога оставят диря в целия живот на човек. Някои хора си поставят за цел да намерят своята половинка, точно по време на почивката си, но това рядко се случва. Въпреки че плановете им в това отношение пропадат, емоцията около изживяния летен флирт, споменът за страстта и похотта, са толкова силнI, че няма човек, който да ги е изживял и да не се е почувствал наистина невероятно.

Ето и различните типове мъже, които можете да срещнете по време на лятната си почивка:

1. Вятърничавото момче.

Това момче или мъж е от този тип хора, които изглеждат така, сякаш са на постоянна ваканция със своите приятели. Обикновено това е един забавен и закачлив симпатяга, който обаче не е склонен на много дълбоки емоции и не обича да дава обещания за някакъв ангажимент. Ако се задържите малко повече с това момче, ще осъзнаете, че с него нямате общи теми за разговор и че той е мъж, с когото просто трябва да си прекарате една хубава ваканция.

2. Страстният любовник.

Това е мъжът, който като видите още от пръв поглед и ще усетите как краката ви се подкосяват. Това е мъж-авантюрист, който обича да пътува и да попива неща от другите, особено по-южни и темпераментни култури. Вероятно той ще е чувствен, секси и дори ще е красавец. Освен това ще се окаже истински чаровник, който ще ви оплете в мрежата на едно страстно, лятно преживяване.

Останалите типове може да проучите в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase