Кадър от филма "Джак Райън: Теория на хаоса"; Снимка: outnow.ch
fallback

Понеделниците са най-критичният ден от цялата работна седмица, а ставането сутрин ни се вижда като мисия невъзможна. Успелите хора обаче не позволяват на песимистичните мисли да ги завладеят дори в тези драматични часове на деня и като добре смазани машини се готвят за тежките работни дни.

Ето и какво правят те всеки понеделник сутрин:

1. Събуждат се рано и започват с упражненията

Това им позволява да подобрят циркулацията на кръвта в тялото, да се тонизират и да имат добър старт на една продуктивна седмица.

2. Хапват здравословна закуска

В понеделник сутринта енергията е много важна и тя не трябва да идва от палачинки или кекс. Все пак през уикенда сте нарушили режима си и е време да го вкарате в правия път.

3. Отиват по-рано на работа

Това е важно за психическата настройка. Човек си осигурява глътка въздух и спокойствие, преди да се потопи в работните проблеми и да се сблъска с чуждото мрънкане и негативизъм.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Берлин

преди 9 години

Лъскат бастуна и пак заспиват.

10

избягал

преди 9 години

б***си хейтърите сте верноживейте си тогава мизерните и скапани съществувания и се успокоявайте че сте несретници щото животът е несправедлив към прекрасните хора като васкак се радвам че се отървах от тази дупкапрепоръчвам същото и на всеки който не му се мрънка а иска да направи нещо със живота си

9

Анонимен

преди 9 години

Удрят по една с дясната ръка след закуска.

fallback