Кадър от филма "Тя не ми е по джоба"; Снимка: outnow.ch

Много жени залитат по лошите момчета. Това доведе до всеобхващащата теория, че мъжете трябва да са арогантни, надменни, да се държат с жените като с предмети. Истината обаче е по-различна. Жените искат добро момче, но не и скучно!

„Лошите момчета“ са интересни, защото са непредвидими, те вдигат адреналина и карат дамите да се съмняват и по тази причина да се доказват, да се борят. Да, и жените искат да се борят и да преследват, но по по-различен начин. Така те се доказват на себе си, а не го правят заради тръпката от „лова“.

Ако по природа сте скромно, отзивчиво, отговорно и добро момче, то не го променяйте. Променете подхода си към жените в следната посока:

Приключение и вълнения

Когато започнете да излизате с някоя жена, особено на първите срещи, тя ще иска нещо различно, нещо вълнуващо. Тя копнее да се чувства желана и да се впусне в приключение. Може ли едно „добро момче“ да ѝ предложи това?

Да. Вместо да се фокусирате върху имиджа на „лошо момче“, помислете как да я заведете на убийствена среща. Направете това, което никой преди вас не е направил. Вместо стандартната вечеря в прилично заведение, я поканете на рафтинг, пейнтбол, ако искате я заведете и на стрелба. В нейните очи това ще ви превърне в интересен и нетрадиционен тип, което пък ще подсили желанието ѝ да ви види отново.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase