Кадър от филма "Пътят на срама"; Снимка: outnow.ch
fallback

Често, когато връзките са по-дълги, ставаме по-мързеливи. Дали защото си мислим, че половинката ни е в кърпа вързана, или защото сме потопени в рутината, но вървим по утъпкан коловоз и забравяме малки, но важни неща.

Ако не искате да имате сериозен скандал с любимата си, по-добре не попадайте в капана на следните промени, които настъпват в дългите връзки. Ето ги и тях:

1. Започвате да забравяте важни дати

Не всички помнят първата си среща, но със сигурност сте нарочили една дата, на която празнувате годишнина. Ако пет години поред я отчитате, не си мислете, че на шестата ви е простено да я забравите. Особено ако е годишнина от сватбата ви!

2. Занемарявате визията си

Вече не се подстригвате толкова редовно и смятате, че биреното ви коремче трябва да е комплимент към половинката ви, че готви много вкусно. Да, но грешите! Както вие искате да се фукате с готина приятелка/съпруга, така и тя не иска да отглежда Квазимодо. Най-малкото занемаряването на външния ви вид за нея е липса на уважение.

3. Спирате да правите жестове и да я изненадвате

Когато я сваляхте, вие бяхте готови да скочите от 5-ия етаж. Не спирахте да ѝ правите комплименти и поне веднъж седмично я изненадвахте с букет цветя. Сега дори забравяте да ѝ пишете, че ще закъснеете, и дори на ум не ви минава да я изведете на вечеря, било то и не особено романтична. С подобно поведение само трупате черни точки.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

do 1

преди 9 години

Е всичко това го правя. И сега какво? Ще получа ли награда: Съпруг на годината?

8

Анонимен

преди 9 години

Аз ще ви кажа какво изкарва мъжът от равновесие в една връзка:1. Спира да го задоволява орално!2. Останалото не е толкова важно :D :D :D

7

ои

преди 9 години

Стига сте писали само в полза на жените.Пичове я ги зарежете тия алчните ве!!

fallback